Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Sankta Helena har nått Frankrike

Söderut igen. Nu i franska alperna!

Söderut igen. Nu i franska alperna!

Travelbugen sankta Helena rör på sig! Sist jag skrev om henne här hade hon precis fått komma utanför Sverige och hamnade i gränstrakterna mellan Nederländerna och Tyskland.

Där måste en vänlig själ ha tagit med henne runt och visat henne omgivningarna för hon har blivit inloggad i en väldig massa geocachegömmor över ett litet område.

Sedan tog en vänlig resenär med Helena till hjärtat av de schweiziska alperna. Där var hon en kort tid innan en annan resande tog henne norrut igen. Denna gång till Nürnbergtrakten (man vill ju gärna tänka på dessa Bayerska trakter och den betydelse de spelade under reformationen, Augburg ligger längs rutten till exempel).

I Nürnberg tror jag att sankta Helena var ute och träffade folk på ett geocacheevent av något slag för hon har blivit sedd av ett antal människor där.

Och så nu slutligen har hon bytt land igen. Nu är hon alltså inloggad i sitt fjärde land så långt, Frankrike.

Just nu är Helena i trakten av Geneve fast på andra sidan gränsen, i franska alperna.

Det börjar bli riktigt roligt det här tycker jag! Nu har Helena varit på resa i ett år och fyra månader så fort går det inte direkt men jag hoppas hennes pilgrimsfärd är fylld av givande möten. Det verkar så!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.