Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Vandra Vägen 5 år!!

En liten som lär sig gå nån gång för länge sedan. Kanske är det bloggen som fått lära sig mycket på vägen, eller så är bloggen som en tålig pedagog som går med och hjälper till att ta nya steg?

En liten som lär sig gå nån gång för länge sedan. Kanske är det bloggen som fått lära sig mycket på vägen, eller så är bloggen som en tålig pedagog som går med och hjälper till att ta nya steg?

Jag har alltid haft noga ordning på Vandra Vägens födelsedag. Nu har jag tydligen glömt den i år men GRATTIS I EFTERSKOTT BLOGGEN!

Den 26 januari 2012 började jag skriva här. Det är nu redan 5 år sedan. Det är faktiskt lång tid i internetvärlden. Bloggar var nog redan lite på nedgång när jag började och nu är bloggvärlden inte alls vad den var då i takt med att andra sociala medier tagit över. Hur som helst är det alltjämt bra att det finns såna här platser för tankeutbyte om livet och tron på nätet.

Det senaste året har sett en ganska stor nedgång i antal bloggposter här men det kommer i alla fall alltid några i veckan. Trafikmängden har nog inte minskat värst men det beror mycket på att det ändå är några få bloggposter som ständigt drar den mesta trafiken hit.

För egen del tänker jag just nu att det viktigaste jag lärt mig av bloggandet här är att det hjälpt mig bli kvitt en hel del av min perfektionism och gett mig ett mer avspänt förhållande till att framföra mina egna tankar även om det är lite på prov ibland.

Vi ångar väl på ett bra tag till tänker jag mig. Ni som läser ska veta att det betyder mycket för mig med det tankeutbyte vi har här. Fortsätt gärna att tipsa folk om att hitta hit på olika sätt.

Nu öppnar kommentarsfältet nedan med möjlighet att framföra gratulationer till jubilaren ;o)

Kommentarer

13 svar till ”Vandra Vägen 5 år!!”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Har den äran, har den äran på bemärkelsedagen!
    Fortsätt i samma anda 🙂

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Tack! Det går bra så länge du är med på ett hörn!

      1. Profilbild för Thorsten Schütte
        Thorsten Schütte

        Tack, blir dock som vanligt frånvarande under fastetiden.

  2. Profilbild för kenneth landelius
    kenneth landelius

    prisa Gud
    mvh
    Stockholm Inside
    kenneth

  3. Profilbild för Simon
    Simon

    2017 är året då Vandra Vägen vandrar vägen ut i pappersformat. Församlingstidningen för Bodarne pastorat har fått tillstånd att publicera några av texterna om Martin Luthers liv, gärning och teologi. Den första kommer i tryck nästa vecka och handlar om devisen ”Jesus allena”.
    Så grattis och tack!

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Det är stort. Det är ju om man ser det så också året då bloggen lett till spinoffer som föreläsningar och annat. Det är väl Lutherårets förtjänst men ändå!

  4. Profilbild för Rebellas andra

    Wheeh! Grattis, grattis.

  5. Profilbild för Stig Walldin
    Stig Walldin

    Sällar mig till gratulanterna!
    Stig Walldin, präst västerut

  6. Profilbild för Elisabet
    Elisabet

    Grattis!

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Mitt varma tack för gratulationerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.