På väg – ytterligare några steg!


Mässa på väg är klar! Det känns härligt att kunna skriva det. Tänk att alla ord föll på plats och alla toner blev till melodier! Åtta sånger som vi redan tagit till våra hjärtan och nu går runt och nynnar. De sju nyckelorden bär vi ständigt med oss, på väg. Åh, vad vi längtar efter att få börja sjunga och öva tillsammans med Vardagskören i höst!!

Idag har vi haft planeringsmöte tillsammans med Veronika Wåhlberg som kommer vara körledare för Mässa på väg. Vi provsjöng alla sånger utifrån noterna som Malena har slitit med sista veckan och tittade över mässans ordning. Veronika fick genast inspiration att lägga på stämmor och vi bestämde att hon kommer att hjälpa oss med körarrangemang till stora delar av mässan. Jätteroligt att få in en tredje person  i skapandet, som kommer utifrån med andra perspektiv! Vi fick också planerat in datum för övningarna i vår och framförallt för våra två framföranden.  Ett produktivt planeringsmöte, med andra ord!

Den 6:e september börjar vi sjunga med Vardagskören, kom och var med du också! Alla kan sjunga och alla får plats! För att läsa mer om övningarna kan du följa länken i inlägget nedan.

Avslutar detta inlägg med några rader ur Frihet: ”Du gav mig en väg att vandra, som kan vara krokig och smal. Men gjorde mig fri att följa, fri att göra mitt val.  Du gjorde mig fri att följa, fri att göra mitt val”

Provsjungning
Provsjungning

En kommentar

Kristian Lillö säger
15 juni 2016 – 11:22

Så roligt att läsa vad ni gjort. Så roligt att se bilden av er. Så roligt att nu också Veronika är på vägen med er. Längtar redan till hösten för att det ska hända. Och hoppas att orden och musiken och stämmorna ni skapar ska ge människan här mitt i vardagen tröst att bli buren av, också i mörk natt och gryningstimma. För vägen har ett namn: J.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *