Till innehåll på sidan
cassandra

Nytt fran Santa Cruz igen

Hej! Annie och Cassandra har som ska forsoka lagga upp bilderna igen. Vi har haft tva lite tyngre dagar, men det borjar kannas battre nu. Roliga aktiviteter vantar. Har ar lite bilder da:

 

Har har vi annie med den filippinska lackerheten. Den hon tyckte smakade som slemmet fran en forkylning…

Vi akte till Laguna de Bay och fick se lite fiskar. Sedan at vi en jattegod maltid hos familjen som tog ut oss pa batturen.

Har har vi Halo-Halo, ett filippinskt mellanmal som Maria namnde bestar av gele, kokos, bonor och sockrad mjolk. Speciell smak. Ickesvensk smak.

Vi akte pa karaokekvall med var vardpappa. Har ser vi Annie in action med ”Ironic”

Vi hade massa resterande bilder som vagrade laggas upp. Extremt ologiskt. Tack for tipsen, men de gar inte att genomfora av olika orsaker. Sa det blir tyvarr nog inte sa mycket bilder forran vi har kommit ivag fran sta cruz om tva veckor…

Vi har borjat i skolan igen. De senaste dagarna har vi attendat olika klasser, till exempel bild och hemkunskap. Varken Cassandra eller Annie har nagra fantastiska bildkunskaper sa vi var lite nervosa nar vi infor hela klassen skulle presentera vara verk, men det gick bra och bada fick VG. Pa hemkunskapen blev det bekraftat att vi tas som lite inkompetenta nar var uppgift blev att skala frukt. Samt nar lararen fragade om vi kande till en gryta, stekspade och potatisskalare. Japp.

Nu ska vi med var hostpappa till den protestantiska kyrkan han ar med i. Det ar nagon slags gathering dar. Egentligen skulle vi varit dar for en och en halv timme sedan, men han sitter lugnt framfor tv:n for tillfallet sa vi far se nar vi val kommer dit. Hej sa lange!

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *