Till innehåll på sidan
beatrice12

På måndag, i övermorgon

Hejsan!

Jahaja, packningen ska packas om, IGEN! -.- blir aldirg riktigt nöjd. Vi ska ju vara borta i 3 månader, vad krävs egentligen i 3 månader? och vad kan man införskaffa på plats? Jag har i alla fall bestämt mig för en vikt som min väska inte får bestiga, inser att jag måste lasta ur 5 kg redan nu… ååå!

I Övermorgon smäller det, då kommer vi att stå på Arlanda och bege oss på nya äventry. WOHOW!

Idag har jag varit på stiftfest i Strängnäs (Det stift jag kommer ifrån) Och jag mf, blev utsända och välsignade. Kändes toppen! Var precis det jag behövde! och det var roligt att det var så många på plats ifrån stiften som såg oss och vet att vi är på väg.

Jag inser att det är en skillnad i begreppet 85 dagar och 3 månader. Jag lärde mig idag, att folk kan se ett glas ”halvtomt, eller halfullt”. Mycket viktigt att tänka på…

” Jag tänker inte på höga trottoar och hur jag ska komma över dom, jag letar efter de låga trottoarkanterna, varför ska jag göra det svårare för mig än vad det är”

Okej detta var inte det exakta citatet som jag hörde idag men det har ett väldigt viktigt budskap som jag ska ta med mig nu på min resa. Leta inte efter problemet, utan gör det till något som funkar.

Alltså, jag kan välja att se resan som lång, eller inte lika lång genom att säga 85 dagar eller en halv termin.

Dags att försöka packa om väskan igen då… 😉

Ha det bra vi hörs snart.

Kram Beatice Lyberger

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *