Till innehåll på sidan
beatrice12

Framme i Filippinerna

Hej Allesammans!

Nu ar vi framme i Filippinerna och varan forsta dag borjar ga mot sitt slut. Allting ar bra med oss, lite trotta och slitna men annars ar allting bra. Vi var sakert 10 timmar forsenade men tillslut kom vi fram och vi blev bjudna pa en jattegod middag och tillbehor var kyclinlever, Forsta gangen jag smakade det och det var helt okej.

Vi vill borja med att:

Stort tack till V. C. och J. som stod och vantade pa oss i tio timmar vid flygplatsen och tog oss till matstallet. Och stort tack for att ni tar hand om oss har i Manila. Och Tack till J som anslot sig till varan grupp idag.

Idag har vi spatserat i Manila, vi har sett statyer och monument och atit nublar och massor med ris, det lar nog blir mer ris nar vi hamnar i vara varldsfamiljer. Nu bor vi pa central Office, for kyrkan IFI. Det ar jattefina rum. Nar vi vaknade tidigt i morse och skulle ata frukost sa var det en flod av vatten som lopte genom stadens torg och gator sa vi fick bestalla pankakor from Jollibee. Mycket goda  men valdigt sota. Mycket av det vi har smakat pa ar valdigt sott mot vad vi ar vana vid. Och mycket ris men det ar ju gott!

Vi borjade dagen med att fa varsin tygvaska med en mapp i om vad vi ska gora under dessa 3 mander i Manila. Jag gillar strjktur och det var jattebra med ett schema. Ida och Jag ska aka till en o i centrala Filippinerna som heter Negros O, till en stad som heter Bacolod. Det tar ca en timme att flyga dit. Och vi lamnar Manila den 11/9. Sen kommer Ida och jag att aka till Dagupang. (Jag hoppas jag stavar det ratt.) Det ska ligga i norra Filippinerna. Ska  bli jattespannande och jag ser fram emot att traffa vara vardsfamiljer och forsamlingar.

Det ar mycket folk har, och mycket bilar. Det ar  kanske 28 grader men solen skiner itne sa det ar valdigt skont och det ar inte sa fuktigt som vi trodde, an sa lange.

I morgon ska vi  till ngaonting som heter Smokey Mountains. Om jag har forstatt det hela ratt ar det alltsa berg av sopor som folk livnar sig pa, och det ar Manga sopberg… Men ni far veta mer om ni foljer oss har  pa bloggen. Nu har vi atit middag och det ar dags att snart ga och lagga oss, aven om klockan inte ar sa mycket sa ar vi alla trotta i kroppen efter diag och efter den langa och jobbiga flygresan. Vi ligger 6 timmar fore i Filippinerna…

Kram

Beatrice, Ida, Caroline och Bettina

Kommentarer

Ett svar till ”Framme i Filippinerna”

  1. Profilbild för sanna
    sanna

    Hoppas ni får en underbar tid på Filipinerna..Massor av kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *