Till innehåll på sidan
ida12

Ida Bloggar!

hejsan!

Vi ar har, ganska svart att fatta fakitskt. Man befinner sig pa andra sidna jorden och vi reste i over trettio timmar for att ta oss hit. De ar bara galet allt detta.  Just nu ar de fortfarande svart att ta in. Tycker verkligen att filippinerna ar ett fint land, de ar varmt men vi klarar oss valdigt bra och forsoker att anpassa oss for oss den valdigt frammande kultur. Jag tycker vi gor ett utmarkt forsok och snart kommer detta att vara vardag.

jag ar valdigt nyfikjen pa hur maten kulturen och annat kommer andras nar jga och beatrice beger oss till landsbygden, kanske blir de liksom nu ris till frukost , lunch och middag. JAg saknar potaterna! Och saklart den vastgotska dialekten.

Allt annat gar fin fint, visst ar vi valdigt trotta men tror for oss alla att den varsta jetlaggen har lagt sig och att vi borjar landa. Vi har besokt diverce monument och statyer samt fatt idag en input i IFI:s histora och aven Den filippinska historian och lite mer taglog undervisning! VI har saklart shoppat och ar overlyckliga ovre vara nya inkop, jag har kopt en spegel!

Ha de nu underbart alla!

Kramar till alla!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *