Till innehåll på sidan
beatrice12

Socker-on

Hejsan! nu har vi akt vidare, med en tricykle, vetfortfarande itne hur det stavas. Jag far varldens adrenalinkick av att sitta p fordonet som drar ivag med ca 6 pers, som star, halstar, och sitter pa bade tak och alla mojliga stallen.

Vi har varit hos en fiskarfamilj och atit en god lunch, det var skont att komma ut pa det flcktande vattnet.

Vi sjong  kareoky igar i klassrummet med nagra vuxna och tonaringar. Det var roligt. Barnen har fatt bade vykort ifran min kyrka i Sodertalje dar jag har arbetet i, och pennor ifran Nykvarn. Det uppskattades verkligen!

Barnen ar sa sota det vill rora mitt har for att det ar lockigt och dom busar och sjunger for oss. Detta kanns helt ratt!

Hur bor vi da kanske ni undrar?

Jo helt sakligt sa bor vi hos en kvinna med ett barn. Toaletten ar en halv toalett, och man amste halla vatten i den nar man har utfort sina behov. Duschen ar en  kall skopa med vatten, och vi tvattar vra klder for hand och varan vardsmamm visar noga hur vi ska gora.  Husets vaggar ar nastan som playwood, taket ar ett plattak och maten gors oer en spis som gar pa ved.

Pa mandag ska vi aka till Cebu, grannon. Det ska bli spannande ttt fa se Magellans Kors. Vi ska vara dar till onsdag eftermiddag och vi vet inte hur det blir med tillgang till internet under hela nasta vecka.

Frukosten baster nastan jamt av ris och kyckling, men nu har jag bett om lite frukt, (det amste man ju bara samaka  sa farsk mango och bananer ar helt himmelskt!

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *