Till innehåll på sidan
fridasundqvist

Lite fler bilder.. (Frida)

 

 

 

 

IMG_5396

Vattenfall (gommer sig bakom det laga molnet) utanfor Gramado

IMG_5433

Jag och Isabelle lagar svensk mat att bjuda Isabelles vardfamilj pa (kottbullar, potatis och brunsas saklart!). Det var superkallt den har dagen, tror jag och Isabelle kom fram till att vi har pa oss 5 trojor var pa den har bilden ha-ha! Och tre par strumpor…)

IMG_5429

 

Pinhão (en jattestor pinjenot som du kokar, skalar, haller salt pa och sedan ater) Helt okej men den slar dock inte popcorn..!

IMG_5437

 

Isabelle tittar pa smycken och hanverk inne pa omradet hos ursprungsbefolkningen

IMG_5445

 

Skolan inne pa samma omrade (som snarare var ett stort klassrum)

IMG_5456

 

Ett av de aldre husen inne pa omradet hos ursprungsbefolkningen. Nu har de dock fatt bidrag och mojligheten att bygga rejalare hus i betong/cement)

IMG_5482

 

Omradet med nya hus jamte favelasomradet har i Esteio, som staten bygger at befolkningen som drabbats av oversvamningarna

IMG_5522

 

Jag dansar tysk gammeldans med ett gang aldre damer fran av av dansgrupperna i kyrkan (aldsta damen ar 90 ar och hur pigg som helst, jag ar helimponerad!)

IMG_5550

 

Forelasning nr 1 for ”os idosos” (de aldre)

IMG_5585

 

Bild tagen efter forelasning nr 2 (massor med underbara forsamlingsmedlemmar!!) Min forsamlingsprast Miriam langst ner till hoger i gra/gron kofta 🙂 Hon pratar ocksa endast portugisiska med ar hur underbar som helst!

IMG_5614

 

Bild tagen under dagens battur pa Rio Guaiba

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *