Till innehåll på sidan
sannaholmeriksson

Lyxigt värre!

Hej!

Idag har varit en rolig dag. vi har varit på mässa och det var absolut ingen luft inne i kyrkan så kunde knappt hålla mig vaken och var livrädd för att svimma (det kanske inte va så kul). Efter mässan så blev vi välkomnade av IFIs ungdomar, det sjöngs massa och vi fick fina kransar och termosmuggar. Efter välkomnandet var det lunch och de hade köpt balut till oss svenskar. Det är ägg med ett sju dagar utvecklat kycklingfoster i. Emilia och Viktor prövade det men inte jag och Markus. Vi va inte så sugna…
Efter lunch så klämde vi in oss i en minibuss och sammanlagt var vi 19 stycken. Vi åkte till Intramuros, det är en liten stad i staden typ. Den är omgiven av murar och det var där alla viktiga höll till när Filippinerna var en spanskkoloni. Innanför murarna såg det ut som i södra Europa. Spanska hus och stora kyrkor. Vi var inne i en katolskkyrka, den var väldigt naken jämfört med katolskakyrkor jag varit i förut. Allt var av ljusmarmor förutom alla fönster (så klart) som var av färgat glas. Det var väldigt fint och lagom mycket.
Innanför murarna betalade de så att vi och en av Filippinerna skulle kunna gå in i en park och på ett museum. Det var väldigt vackert men synd att alla inte kunde gå in.
På eftermiddagen åkte vi till Makati, finansområdet i Manila. Det var som att komma till en helt ny stad. Skillnaderna jämfört med vad vi sätt innan var stora, allt såg super lyxigt ut.
Vi gick in på ett SM i området och även där va det väldigt lyxigt.
Till middag idag blev det Burger king och till frukost åt jag amerikanska pannkakor. Dagen har varit väldigt annorlunda mot de tidigare men rolig.
Vi har inte haft en enda ledig stund med tid för att sova så jag hoppas att jag ska kunna sova ordentligt i natt. Har sovit väldigt dåligt de senaste nätterna.
Imorgon ska Emilia och jag åka till vårt första värdstift. Det ska bli väldigt spännande men det känns lite overkligt. Förväntar mig det värsta men hoppas på det bästa. Tror inte vi kommer ha lika bra tillgång till wifi där så det här kanske är det sista blogginlägget på ett tag.

God bless!
Sanna

Kommentarer

Ett svar till ”Lyxigt värre!”

  1. Profilbild för Jennie
    Jennie

    Ha, ha- fick ni balout *fniss* Det åt jag min första gång på Filippinerna också…jag höll på att skriva något om det i mailet till er men tänkte att nej…det kommer ni säkert inte att bli bjudna på…

    Önskar sid god resa till ditt värdstift & att sömnen reder upp sig… 1 timmes tidsskillnad sägs motsvara en dag i omställning….plus att jag kan tänka mig att med alla nya intryck så är det mycket för hjärnan att bearbeta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *