Till innehåll på sidan
sannaholmeriksson

Efter det första exposuret…

Hej vänner!
Detta inlägg kanske bli konstigt för jag börja skriva, den 12e oktober och ska sedan fylla på efter hand tills jag har internet!
Vi har nu spenderat en och en halv vecka på olika äventyr med folk från huvudkontoret. Vi har varit på en av prästskolorna som ligger 4-5h bort från manila med bil, vi var inte ens där i 24h. Sedan åkte vi tillbaka till manila för att sitta med på en bookrelease. Allt var på tagalog så det kändes inte speciellt givande.. Efter det åkte vi till Baguio som ligger 6h bort från Manila men bara 1-2h bort från prästskolan… För oss var det väldigt ovärt att åka till manila emellan men jaja. I Baguio hade vi vår mittkurs. Det va så osvenskt så det finns inte. Vi skulle muntligt inför massa människor säga vad vi tyckte om allt möjligt och vi fick ljuga massa för hela situationen var väldigt olustig. I Baguio exakt fem veckor efter att vi åkte från Sverige duschade jag i varmvatten för första gången på resan. Lyxigt!! På bilderna ser ni när vi var på äventyr i en höghöjdsbana!
Efter mycket bilåkande så bestämde jag och Viktor oss för att få massage, vågade inte gå till vilket ställe som helst så vi gick på en galleria. Det va oklart vad det var för massage men har blåmärken på armarna efter den…
De senaste dagarna i Manila har vi bott på hotel, tv och varmvattensdusch!!! WOHO! Killarna åkte en dag före oss och så även deras kvinnliga kompanjon som jag bodde med då Emilias pojkvän är här och de dela rum så jag bodde själv!! Ingen täckning på rummet eller något… Va lite små rädd…

Vi bjöd våra vänner på det förra stället på allt hela tiden så utan att ha några fysiska saker så är pengarna slut. Men vi hade det trevligt i alla fall.
Inte lika kul nu.

Idag (igår) har vi åkt vidare för exposure 2. 8h på en båt, vi hade tänkt oss plaststolar på ett trångt däck i regnet men vi blev positivt överraskade! Vi hade en egen hytt!!!! Med sängar, tv, toa och dusch. Det fanns till och med fönster! Men det va bara några få hytter… Lokalbefolkningen åkte betydligt enklare.. Vi behandlas som så mycket mer värda hela tiden. Är väldigt tacksam över lyxen men mår dåligt över att inte alla får den…

Eftersom Ola är här så skulle Emilia och han bo i kyrkan första veckan och jag i vår värdfamilj men vår värdfamilj har lämnat ön för att typ morfaderna har dött så vi bor alla tre tillsammans i ett rum i kyrkan. Det ska bli spännande, haha!

Idag den 13de har jag wifi! Vi har varit på stranden några timmar på morgonen och sen har vi inte gjort mycket… Börjar få sjuk hemlängtan igen.
Väldigt rörigt inlägg känner jag men det är en uppdatering på senaste tiden!
Nyas frågade de om vi vill följa med hem till en död och be, vi sa ja! Gör vad som helst för att fylla tiden!

Ingat po! God bless.
Sanna

IMG_5308.JPG

IMG_5392.JPG

IMG_5247.JPG

IMG_5322.JPG

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *