Till innehåll på sidan
annaoskarsson

1 månad till avresa!

image

”Åh, vilken fantastisk resa du kommer få vara med om!”, ”Du kommer samla på dig SÅ många nya erfarenheter.”

Detta är endast två av alla citat jag under de senaste månaderna fått höra från nära och kära men även  främlingar. Och de har helt rätt! Men innan jag börjar skriva om vilken fantastisk höst jag tror att detta kommer bli tänkte jag berätta lite mer om mig själv.

Jag heter Anna Oskarsson och jag kommer från Lannaskede Församling i Växjö stift. Jag är en träningsglad tjej som i juni i år tog studenten och avslutade tre givande år på Ekonomiprogrammet.

image

I höst reser jag tillsammansmed mina två härliga medresenärer, Malin och Felcia, till Bukoba, Tanzania. Där kommer jag att få ta del av en vardag som är helt olik den jag är van vid hemma i lilla Landsbro.

Det är med skräckblandad förtjusning som jag ger mig ut på detta äventyr och jag måste medge att det finns vissa saker jag definitivt kommer sakna. Men samtidigt tänker jag att om man inte lämnar sin comfort-zone så kan man heller inte upptäcka nya saker. Jag tror att det är vad alla behöver, att titta upp från sina smartphones pch surfplattor och upptäcka, runda ut kanterna på den fyrkantiga bilden av världen man får genom en surfplatta. Det är iallafall precis vad jag ska ägna mig åt denna höst. Upptäcka, uppleva och ta emot vardagen i Tanzania med vidöppna armar. Detta kommer att bli en fantastisk höst!

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *