Till innehåll på sidan
Kamilla Hissan

Hej från Kamilla Hissan!

När någon ber mig att beskriva mig själv har jag börjat säga att jag skippade min student för denna resan. En utbildningsvecka inom Ung i den världsvida kyrkan krockade nämligen med min studentvecka. Eftersom resor, nya kulturer, nya platser och nya möten betyder ALLT för mig så valde jag att skippa studenten och åka på utbildningen inför Costa Rica. En sak ska jag säga er, jag ångrar det inte!

När jag inte reser så älskar jag att vara kreativ. Jag skriver mycket (mest för mig själv), fotar, redigerar videos etc. Jag tycker om att inspirera människor till att våga ta det där stora klivet och jag anser att media, mer specifikt rörande bilder, är ett utmärkt sätt att göra det på. Utöver det tycker jag om att umgås med min familj, mina vänner, shoppa på second hands, dricka kaffe och äta bananbröd. Det sistnämnda gör jag i skrivande stund.. 

Här i Costa Rica bor jag tillsammans med Ana och hennes dotter Amanda i delen La Carpio. Trivs extremt bra. Jag vaknar av lekande barn utanför fönstret, äter ris och bönor till frukost, lär ständigt känna nya människor, får öva på min spanska och så himla mycket mer.  

Innan jag avslutar för denna gång vill jag peppa er alla att våga mer! Våga ta stora kliv, våga boka den där resan eller våga ta tag i en dröm du länge haft. Det är så värt det. Ciao! 

 PS. Vill du följa mig mer går det att göra på instagram: @ungivarldsvida eller @kamillahissan 

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *