Till innehåll på sidan
Act Svenska kyrkan

Long time no seen, nu har det gått nästan en månad sedan jag landade i Costa Rica!

Vi har gjort mycket men ändå ingenting, känns det som! Det har varit mycket information och man är helt knäckt på kvällarna för att hjärnan jobbar på högvarv hela tiden (väldigt mycket på grund av spanskan). Så mycket nya intryck och så mycket att lära sig. För att sammanfatta min första månad här så säger jag: mycket spanska, en liten trip till sjukhuset och nya vänner! För det är vad de har bestått av: vi pratar hur mycket spanska som helst och det börjar faktiskt kännas riktigt bra, inte bäst men bra. Jag har varit in en kortis på sjukhus där jag fick dropp mot min mage som jag hade väldigt ont i men som nu är bra igen!

Träffat många personer här och fast man träffats en gång och kommer nog antagligen inte ses något mer så vill alla vara vän med en på Facebook. ALLA!! Jag har fått hur mycket vänförfrågningar som helst (även från Filippinerna). En del är även några personer jag ser dagligen men långt ifrån alla! Nu för tiden ingår det att kolla Facebook varje kväll för att se om man har någon ny vänförfrågning, något som inte ingått i kvällsrutinen förut!

Jag kan även meddela att jag har bakat inte bara en gång utan även två gånger! Svensk fika aka chokladbollar!! Det har verkligen känts underbart att få gör något som tillhör min rutin i Sverige (plus att fikat här är inget att skryta över) att få visa lite vem jag är då det har varit svårt att vara samma person här som i Sverige på grund av språket, men nu börjar det kännas bra och jag kan uttrycka mig som jag vill, oftast.

Sen så mår jag bra och har det superbra här borta i Costa Rica! Jag älskar min värdfamilj och alla fina människor jag har runt omkring mig!

Det var lite om mina tankar här, tills jag skriver igen!

Emilia

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *