Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Fanfar för er!

Tuuuuuuuuuuuuuut!!!!

Det är väldigt roligt att fler och fler hittar hit till bloggen. Jag märker också att det snabbt kommer fler när någon av er delar en länk eller rekommenderar sidan, så gör gärna det! Om du tycker att något jag skriver är bra så dela gärna på facebook eller twitter eller genom att skriva handmålade skyltar och sätta upp i samhället där du bor, det vore kanon!
Det är också väldigt roligt att få kommentarer, så kommentera gärna och gör social media ännu lite mer sociala. Och om du vill ge feedback eller nå mig av andra skäl så tveka inte att höra av dig på: tomas.jarvid@svenskakyrkan.se eller på @FaderTomas eller tel 0727-136165. Det finns också en Youtubekanal på under namnet TomasJarvid, men har du sett alla (bägge…) filmerna där så kan du lita på att jag berättar när det kommer något mer.
Själv börjar jag tycka det var länge sedan jag hade gästbloggare här, det hoppas jag att vi tillsammans kan ändra på?
Så: vad tycker ni om bloggen så här långt? Är det för ofta, för sällan, för ytligt, för djupt, saknar du något ämne? 

Kommentarer

3 svar till ”Fanfar för er!”

  1. Profilbild för Rosa

    vad ung du ser på bilden! kan du var runt 28, 29?

  2. Profilbild för jane

    Va. Jag vet ju att du kan spela fiol men trumpet också??? Ny hatt igen eller gammal??!Trevlig blogg Tomas. Jag tycker att du gör detta jättebra. Trevlig sommar på dej!

  3. Profilbild för Tomas Jarvid

    Rosa, det stämmer bra det, nu är det ju inte speciellt länge sedan heller som bilden togs, så jag får nog fortfarande räknas som ung ;)Jane: Nja, det är ju tur att det inte hörs på bild hur det lät… hatten är väl typ medeltidsmode eller så men sammetskeps kanske skulle vara något för mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.