Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Vandra Vägen fyller 1 år idag!

Hurra!
Idag fyller Vandra Vägenbloggen 1 år! Det firar vi som på alla finare tillställningar (jmf nobel) med en stel avdelning full med tal och så småningom blir det tårta och lekar (jaja, det kanske de har på nobelefterfesten?). Ni kommer alltså några allvarsord och så kommer det något mer framåt kvällen! Harkel harkel:

Kära läsare! Kära Vänner av Vandra Vägen!
Idag är det ett år sedan första bloggposten på Vandra Vägen! Det kanske inte är någon stor sak egentligen men för mig är det det. Bloggen har inte minst blivit viktig för mig sedan jag blev föräldraledig i slutet av sommaren. För en person med mycket som snurrar i skallen är det skönt att ha ett utlopp för tankarna någonstans vare sig det är i predikstolen eller på nätet.

Jag tror att det har skett en viss utveckling under året. Jag tror att bloggen börjat hitta sin form någorlunda.

Vad är det då för form jag vill att bloggen ska ha? Jag tycker inte det gör något om innehållet ibland gör ett brokigt intryck så länge det övergripande temat kretsar kring den kristna tron som levd erfarenhet på ett eller annat sätt. Där passar poesi och kyrkoår, hattar, andliga övningar och fåniga skämt.
Jag har en dröm om att människor med ganska olika förhållningssätt till kristen tro ska kunna ha utbyte av bloggen. Både gamla strävsamma vandrare, den som är ny på Vägen och den som precis börjat söka. Jag hoppas att det som står skrivet ska kunna leda till nya tankar men ännu hellre att det ska leda till bön.

Jag vet också att läsarantalet har ökat under året, framförallt under hösten då jag skrivit tätare. Det tycker jag är väldigt roligt! Det här är ju inte direkt Kenzas blogg så det är ändå en ganska begränsad skara, ändå har bloggen nu passerat 20000 besök och kanske blir det här första månaden med mer än 3000 besök? (det där tar jag tillbaka sedan jag fått påpekat att det är sidvyer och inte besök blogger räknat och att det dessutom verkar gå olika till med räknandet. Att det har blivit fler med tiden kan jag i alla fall säkert säga.)

 En del av er vet jag vilka det är, andra är helt okända. Tveka inte att höra av er med ris och ros eller frågor, ju mer jag vet om dig som läser desto roligare blir det här! En del kommenterar ofta och det är jag extra glad över, det är fint att få gensvar! Ett stort tack också till er som gästbloggat!

Kommentarer

5 svar till ”Vandra Vägen fyller 1 år idag!”

  1. Profilbild för Piedra

    20.000 besök på ett år är inte dåligt! Får passa på att gratulera bloggen på ettårsdagen!

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Hur det nu var med det, se den uppdaterade bloggposten… Tackar för grattis!

  2. Profilbild för Rosa

    *sjunger* ”Med en enkel tulipan på bemärkelsedan, jag har den äran den äran att gratulera!!”

  3. Profilbild för jane

    Grattis på 1-årsdagen. Personligen gillar jag de ”brokiga” inläggen som du har i bloggen.Jag förstår bara inte hur du hinner, för du är ju väldigt flitig!Grattis än en gång!Jane

  4. Profilbild för Tomas Jarvid

    Tack Rosa och Jane!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.