Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

4 podcasts TILL du borde lyssna på

På vandring med pod i lurarna!

För ganska länge sedan tipsade jag om ”4 poddar du borde lyssna på”. Här är några till som jag hittat senare och vill lägga till på listan.

1, ”Samtid och sanning”

För dig som tycker om logik och begripliga argument också när det kommer till frågor om tro och religion rekommenderar jag den nya podcasten ”Samtid och sanning”som produceras av Stefan Gustavsson och Martin Helgesson. Den finns på iTunes, eller på www.stefangustavsson.se
Mycket lättillgänglig och tydlig framställning av centrala frågor om den kristna tron.

2, ”Retorik”

För dig som tycker att talekonst eller retorik är intressant rekommenderar jag p1-programmet ”Retorik” både till nybörjare och redan frälsta. Programmet går igenom olika aspekter av talekonsten. Avsnitten är något år gamla men förhoppningsvis kommer det fler någon gång. Finns på www.sverigesradio.se eller på iTunes.

3, ”Tekniksafari”

Ett nytt program på p1 om hur våra liv påverkas av ny teknik. Programmet handlar om skärningspunkten mellan teknikutvecklingen och vår vardag. Finns på www.sverigesradio.se och på iTunes.

4, ”Den andra världen”

Ännu ett p1-program om skärningspunkten mellan vår värld och den ”andra världen”, den som konsten, musiken, naturen eller religionen antyder finns där bortom. Jag har inte hört så mycket på detta eftersom den inte finns på iTunes men den finns på Sveriges radio.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.