Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Veckans snabbgenomgång

Det har varit en minst sagt omtumlande bloggvecka. Plötsligt vräkte det in läsare och förklaringen visade sig vara att FamilyLabs facebooksida länkat min artikel om barnuppfostran enligt Neufeld. Väldigt, väldigt roligt att den fick sådan spridning!
Nu verkar allt ha återgått till det normala igen men VÄLKOMMEN du som hittat hit på det sättet och vill läsa mer av Vandra Vägen!
Något som inte gör det sämre är att jag faktiskt tycker jag skrivit ett och annat bra inlägg i veckan. Läs de här om du inte redan gjort det!
1, Är det bra att ha lycka som mål i livet? Eller är glädje bättre? Något jag funderat länge på.
2, Det är pingstveckan som går mot sitt slut. Här på bloggen har jag förklarat pingsten med hjälp av Nelson Mandela, gett en snabbgenomgång av pingsten på 2 minuter och berättat om de betydelsefulla detaljerna i pingstikonerna.

3, Det är bröllopstider och själv har jag vigt ett par i Ledsjö kyrka. Här kan man se och höra mig återge tre viktiga sanningar om kärleken -från vigseltalet.

4, Ett kort litet inlägg med ett livsmål jag har.

5, Och tillsammans med min kära hustru har jag skrivit ner ett relationsråd vi fick när vi förlovat oss. Det har vi kommit ihåg sedan dess och det är säkert till glädje för fler; 4 viktiga prioriteringar i livet.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.