Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Nationaldag på bloggen och i Husaby

Bra att ha ett land!

Nationaldagen är en speciell helgdag för en präst eftersom den inte tillhör kyrkoåret. Jag kan vara ledig som alla andra. Därför känns det rätt ironiskt att ändå gå upp halv sju på morgonen, livet som småbarnsförälder är ingen dans på rosor. Mitt yngre jag häpnar dagligen över hur tidiga alla vanor blivit och mitt nuvarande jag försöker minnas hur det var att någon gång sova sammanhängande till klockan 8 (eller 10 eller 11 som tonåring).

För ett år sedan skrev jag riktigt bra grejer om varför det är något att fira att ha en nation att leva i. Läs det nu om du inte var med här då! Som du ser blir det inte mycket substans i det här inlägget…

Även i år är det bön för vårt land på en massa ställen i Sverige. Här i trakten är du välkommen till tusenårsaltaret i Husaby, en plats med betydelse i sammanhanget!

Firar du nationaldagen på något sätt? Skriv en kommentar och berätta!

Kommentarer

5 svar till ”Nationaldag på bloggen och i Husaby”

  1. Profilbild för Gerd ♥

    Hade inte jag skulla åkt bort (= om inte om hade vart), hade jag nog tagit mig till Husaby! Är ibland på Kinnekulle, men har inte ”mognat” för Husaby än. Några år sedan sist.

  2. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Ledig som alla andra?! Nä… Jag jobbar i vården sen 30 år, idag jobbar jag till 22.00;) Tur att jag älskar mitt arbete!Ps.Barnen är vuxna o jag sover till 08.00 imorgon;)

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      ”Alla” är ju relativt förstås… Kul att du hittat hit till bloggen vem du än är!

    2. Profilbild för Anonymous
      Anonymous

      Hittade hit via en lapp i Icabutiken… Tycker mkt om din blogg. Jag har läst den i några v. och tipsat andra… Jag tror att det behövs fler ”lappar”, jag tog den näst sista;)

    3. Profilbild för Tomas Jarvid

      Väldigt roligt att du hittade hit med den lapp, och ännu roligare att du tycker om bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.