Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

6 pridda tankar på söndagsmorgonen

Flygande bil, mer random blir det inte. Källa @classicpics förstås…

-Undrar om jag inte sover lite mer nuförtiden ändå?

-Ett överlevnadstips om man sover för lite är att dricka mycket vatten så klarar man sig hyfsat.

-De varnade i prästskolan att man skulle behöva marginaler på prästkläderna om man skulle gå upp mycket i vikt. Jag har nog aldrig varit så här smal.

-Johannes döparen sade ju om Jesus att han själv skulle bli mindre och Jesus bli större. Då är jag på rätt spår med min negativa tillväxt?

-Jag tror minsann att ni har slutat ha semester och återgått till bloggläsandet?

-Det är ett stort projekt att gå på gudstjänst om man har småbarn. Idag innehåller det att Jenny bakar scones så att stora lillan ska ha något att tugga på eftersom det också är hennes mellanmålstid.

Vad gör du idag?

Kommentarer

7 svar till ”6 pridda tankar på söndagsmorgonen”

  1. Profilbild för Gerd ♥

    Sov också aningens längre. Kan bero på att rensningen är över och jag började packa igår. Tröttar.Jag kommer att varva packning med korsord och utegång mellan skurarna som ska komma i eftermiddag. Bloggen räknar jag inte med, den hänger med av bara farten……Ha en god söndag!

  2. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Jag jobbar idag, 8-17. Har lagat frukost hos tre, förberett lunch hos två. Cyklar runt… minsann tror jag att jag såg dej nyss, ” vandra vägen” fram till kyrkan?! Jag hade inte tid att slå följe dock… 😉

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Roligt det! Ibland känns det lite märkligt med anonyma kommentarer, har vi hälsat i den geografiska verkligheten någon gång? Annars hoppas jag det händer snart 😉

    2. Profilbild för Anonymous
      Anonymous

      Det har vi inte än, men jag lovar att ge mej tillkänna när jag ser dej;)

  3. Profilbild för Gerd ♥

    Idag har jag tänkt också och jag skulle vilja fråga dig som präst:En del människor tror på Änglar, de är helt säkra och har sett änglar och ärkeänglar, men de vet inte om de tror på att det finns en Gud.Jag tycker det är ett underligt resonemang, för hör inte hela den himmelska härskaran ihop? Eller, är det jag som inte förstår?

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Det var en bra fråga. Jag har också förstått att det finns många som tror på änglar men inte på Gud. I Bibeln är änglar alltid Guds budbärare/agenter och som du säger en del av det himmelska hovet. Ordet Ängel betyder också budbärare (samma ord som finns i Ev-angel-ium , gott budskap.Nästa gång får du fråga dem hur de tänker, jag är nyfiken jag också.

    2. Profilbild för Gerd ♥

      Jag funderar på om det inte kan vara lite business i det hela, för det erbjuds ”ängakurser”, änglamassage o.s.v. Och man tjänar pengar på detta. Får jag reda på något mer, ska jag berätta.Tack för din förklaring, det är den som jag är uppväxt med. Jag har då inte fått lära mig att gå till någon Ärkeängel för att be om hjälp och tacka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.