Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Vandra Vägen på Dagens kyrka

Tuuuuut, stora nyheter för bloggen!

Jag har fått en rolig förfrågan. Bloggportalen ”Dagens Kyrka” vill ha med Vandra Vägen bland sina bloggar. Dagens kyrka är en samlingsplats för bloggar med svenskkyrkliga avsändare och med målet att spegla mångfalden i vår kyrka och göra det lättare att nå nya läsare. Jag är i alla fall min egen röst också framöver.

Dels finns det en hemsida http://www.dagenskyrka.se där man kan se vilka bloggare som är med och något om deras senaste inlägg. Min tolkning av hemsidan är att den försöker se ut som en nätets version av arkitekturstilen brutalism, den är hur som helst designad av Mattias Thurfjell och han vet ju mycket mer än mig om hur hemsidor ska se ut så bäst att inte säga något 😉

Vidare går det ut tweets på @dagenskyrka på twitter när en blogg uppdaterats, det finns även en facebooksida med samma namn som du kan trycka gilla på, gör det!

I nuläget vet jag inte när jag börjar komma med i flödet eller ens vilka alla de andra bloggarna som finns med där är i denna nya giv. Jag vet bara att jag egentligen bloggar lite för mycket för att allt ska få komma med. Jag sätter etiketten ”Dagens Kyrka” på de som ska ut i flödet och så ska det fungera på något magiskt vis. Ska bli spännande att se!

Återkommer med rapport om eventuell jordskredsartad läsarinvasion.

Kommentarer

2 svar till ”Vandra Vägen på Dagens kyrka”

  1. Profilbild för Simon
    Simon

    Mycket trendig layout, men inte lättläst…

  2. Profilbild för Mattias Thurfjell
    Mattias Thurfjell

    Kommer en ny version av designen snaaart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.