Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

75.000 igår!

Så här såg det ut nyss på sidvisningarna. Nu har vi tillsammans passerat 75.000-strecket. Smolket i glädjebägaren är att det varit väl många irrelevanta träffar sista tiden. Det var kanske dumt att skriva om Elvis och Jesus för då drällde det in en massa amerikaner på sidan. Nu börjar statistiken normaliseras igen men om den inte gör det kanske det är lika bra att sluta titta på besökssiffrorna. Det är ju kul att se på dem i och för sig men kanske också skönt att låta bli. Som präst är det förstås skönt att se numerära framgångar någonstans i arbetet men siffrorna får inte heller bli för viktiga.
Jag gläds över dig som nyligen hittat hit och hoppas du också tar med några vänner till Vandra Vägen. Jag är ledsen att det verkar vara illa ställt med funktionaliteten på kommentarsfunktionen och hoppas att det någon gång ska bli bättre. Blogger bär ansvaret.
Har du förslag på saker jag borde skriva om på Vandra Vägen? Skriv en kommentar (om det går) eller maila till tomas.jarvid@svenskakyrkan.se

Kommentarer

2 svar till ”75.000 igår!”

  1. Profilbild för Gerd ♥

    Grattis, och jag ler lite igenkännande. Kul att många läser, men som sagt, en del inlägg kan man skratta åt att de dragit så stor publik. Jag har ett inlägg på min ”hela” bloggtid, som dragit 2.188 läsare, som heter ”Skala banan”. Helt otroligt. Mångt och mycket är robotar som läser också….Jag tycker du ska skriva som du gör, det är din dagbok, och det kommer ur ditt hjärta.

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Skala banan, tänk vad folk söker på. Mest glad är jag förstås för mina riktigt trogna läsare som du till exempel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.