Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Nyheter om "min" andaktsbok

De ville ha ett kort på mig. Tror du något av de här kan passa?

Nu vet jag lite mer om den andaktsbok jag är med som författare till. Jag har skrivit ungefär 14 andakter och så är det många andra unga teologer som gjort detsamma. Jag tror det blir bra.

Boken ska formges av en prisbelönt formgivare och kommer ha titeln ”Tankestund”. Inte vet jag om jag hade valt den titeln men låt gå. Boken innehåller en andakt för varje dag och kommer att vara klar lagom till bokmässan i september. Där kommer jag och de andra 20 författarna sitta och signera respektive sidor. Eller kanske inte.

Köp boken när den kommer, så blir jag glad.

Kommentarer

4 svar till ”Nyheter om "min" andaktsbok”

  1. Profilbild för Pontus

    Försökte kommentera från telefonen men jag vet inte om det kom fram…Jag har också skrivit och det vore kul att få träffa er andra – bara det kanske kan vara ett skäl att ta sig till bokmässan? Vi kan ju alltid signera varandras böcker… 🙂

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Det är osäkert om jag lyckas ta mig dit, jag ska snart gå på pappaledighet så jag ska först och främst ta hand om småbarnen hemma. Jag har i alla fall skickat dig en vänförfrågan på fb så får vi följas åt där också.

  2. Profilbild för Simon
    Simon

    Kommer du få några pengar om man köper boken?

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Jag ska få en peng för boken oavsett men det är ju roligt om den blir läst. Ni kan ju köpa hem 1000 ex och dela ut som presenter i församlingen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.