Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

7 blandade tankar på söndagen

Rosettastenen.

Rosettastenen.

Idag är det kristi förklarings dag. Om det vill sig firar vi i någon av Ulricehamns kyrkor, det skulle vara fint. Särskilt på en så stor helg som det ändå är.

Här kan du läsa lite om Kristi förklarings dag och njuta av dagens vackra ikon. Själv har jag semester eller är mellan två jobb eller både och så i år skriver jag inte så djuplodande saker.

På bilden ser man enligt uppgift hur britterna eh.. tar hand om Rosettastenen så att de kan översätta hieroglyfer. Det kanske har någon sorts bäring på ”förklaring”, äntligen blev det som varit helt fördolt tydligt och tydbart.

Man märker att bloggen blivit en del av vardagslivet när det känns så konstigt att ta semester från den att det inte blir av.

Hoppas de tycker om bloggar i mitt nya pastorat. Fast det räcker ju egentligen att de tycker om min. Att de tycker om mig vore ju allra roligast.

De senaste dagarna har jag tittat på esport på svtplay. Fascinerande ändå vilken jättegrej det blivit att tävla i datorspel. Om man hade en miljard övningstimmar att lägga kanske man kunde hänga på. Nä, jag ska nog inte sluta på mitt dagjobb om man säger så.

Det känns lite gjort att skriva om flytten så då får jag väl skriva om att vi håller på för fullt och övar och står i inför våra kommande musikgudstjänster i Skaraborg, jag och Jenny. Jag tror det blir helt ok så jag hoppas nån kommer och lyssnar.

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.