Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

9 blandade tankar på måndagen efter lägret

IMG_7565

Väldigt blandad bild.

 

1. Jag är som du märker tillbaka från denna ovanliga bloggsemester. Tre dagar utan att blogga, det vet jag faktiskt inte när jag hade senast. Kanske inte sedan bloggens gryning? Det har i alla fall känts bra men lite konstigt.

2. Nån verklig semester har det nu ändå inte varit eftersom jag varit på konfirmandläger dessa tre dagar. På den lilla lägergården i Kulltorp med 17 ungdomar. Vi har förberett konfirmationsredovisning vandrat med pilgrimsstavar och annat.

3. Det är lite konstigt att åka på konfaläger nuförtiden. Man får sova mer än hemma och det är mindre bråk vid matbordet också. Inte för att det direkt är lugnt och skönt på läger men i jämförelse med föräldralivet så…

4. Jag har agerat musiker och spelat till sångerna under helgen. Jag tror att det var min bästa tid med konfirmandarbete när jag var ung kille med gitarr och måttligt mycket ansvar. Jag fick i alla fall lite sentimentala känslor i den riktningen. Fint var det.

5. Jag är också förkyld. Meddelas endast på detta sätt.

6. Jag vidarebefordrade era hälsningar och allt klokt ni delat från era erfarenheter av er konfirmandtid och vad den betytt. Som jag tyckte det såg ut så gjorde det stort intryck att okända människor ville dela erfarenheter och uppmuntran. Tack för det!

7. Så fick jag ju berätta att jag hade en blogg också. Då var det nån som frågade ”är du känd?” så jag fick mumla något om att ni i alla fall är ganska många som läser här.

8. Idag är ledig dag med många ärenden till bilbesiktning och verkstad och sånt. Hoppas hinna leka ikapp lite med barnen också.

9. Vad gör du denna måndag? Skriv gärna en rad!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.