Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

9 blandade tankar på söndagen

  1. Glad söndag önskar jag dig, kära läsare.

2. Idag ska jag leda gudstjänsten kl 11 i Dalstorp. Det är inte nån helt vanlig söndag med kyrkoval och allt men det är jag inte så väldigt inblandad i.

3. Min plan är mest att vara framme lite tidigare än vanligt vid kyrkan så jag kan mingla lite kring vallokalen. Låter väl kul och bra?

4. Och så ska jag predika om enheten i Kristus. Känns ju nästan parodiskt på valdagen. Men det ska nog gå det med.

5. Den lär väl komma här sen. Predikan.

6. Igår var jag på bröllop. Utan att veta det vid dagens början. Men fint var det, om än ovant att drälla runt i kostym och slips.

7. Min klädstil består i stort antingen i sunkiga hemmakläder eller i kaftan eller prästskjorta. En sån som jag behöver nog ha nån sorts uniform för att kunna klä sig vettigt.

8. Röstat i kyrkovalet har jag förstås gjort. I förväg eftersom jag ju arbetar i en annan församling än där jag bor. Se till att rösta du med om du är medlem i svenska kyrkan. Får man så ska man brukar jag tänka i alla folkomröstningar.

9. Vad gör du idag? Hur har du det? Har du nån blandad tanke tillbaka? Skriv en rad!

Kommentarer

5 svar till ”9 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för rosa
    rosa

    idag ska det tvättas och röstas.
    Samt göra matlådor.

  2. Profilbild för Rebellas andra

    Jag har gått i två gudstjänster (varav en med nattvard) och bloggat. Inget annat. Jo suttit på fik, under bloggandet. Det har varit en JÄTTESKÖN söndag. Jag tänkte försöka dra ner på bloggandet pga tidsbrist men jag behöver det, det är kvalitets-egentid. (nörd)

  3. Profilbild för Rebellas andra

    (sen ska man kanske inte skriva om kvalitets-egentid till småbarnsföräldrar … sry. Nå men jag har valt bort barn, av många skäl. Du har förhoppningsvis något annat istället)

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Jag använder nog bloggen på liknande sätt. Barnen tar ju en hel del men de ger ju också så väldigt mycket även om lugn och ro är rätt sällsynt ibland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.