Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Vandra Vägen 6 år idag!

Med denna smakfulla tårta med (mer eller mindre) sex ljus som jag fått ritat särskilt till detta tillfälle av familjens femåring så får vi nu stanna upp för att uppmärksamma och gratulera årsdagen av denna bloggs födelse samt glädja oss över dess existens!

Det är sedan gammalt att jag brukar uppmärksamma bloggens årsdagar på ett eller annat sätt. Det är om inte annat en bra vägstolpe för mig själv.

Jag har tittat lite i statistiken och det visar sig att bloggtakten för det gångna året ändå varit rätt hög. 160 bloggposter är ju ändå nästan tre i veckan i snitt! Det var också med förvåning som jag såg att det här blir bloggpost nummer 1995 på bloggen, det är ju faktiskt riktigt mycket det.

 

På det stora hela så har jag alltså fel när jag brukar tänka att bloggen mer eller mindre ligger öde numera, det är förstås en stor skillnad mot 365 dagar om året som jag lyckades hålla i några år men ändå långt ifrån illa.

Statistik i övrigt på hur många ni är som läser och sådant har jag faktiskt inte en aning om sedan jag kom in i Svenska Kyrkans bloggportal och förlorade tillgång till de uppgifterna. Det är nog lika bra det, särskilt för en prästblogg. Det är klart det är värdefullt att skriva om sådant som efterfrågas av andra men det finns också stort värde i att skriva om det jag helt enkelt själv helst vill berätta.

Den kanske största förändringen under året är att dikterna blir ett vanligare och vanligare inslag och det tycker jag känns väldigt roligt. Det är skönt att skära ner lite på mångordigheten.

Så till slut vill jag tacka dig som läser detta, som läst under året och som kommenterat eller uppmuntrat på olika sätt.

Känn dig fri att gratulera jubilaren i i kommentarsfältet nedan!

Kommentarer

5 svar till ”Vandra Vägen 6 år idag!”

  1. Profilbild för Roger Jarvid
    Roger Jarvid

    Grattis till jubileet!

  2. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Hjärtligt grattis till Din mycket läsvärda blogg. Jag har inte slutat följa den, bara orkar inte kommentera lika mycket som förr, jobbar mig igenom en psykisk kris.

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Det finns mycket som är viktigare än att kommentera på min blogg men jag uppskattar alltid det du skriver. Du har mina förböner i det svåra du går igenom.

  3. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Tack för förbönen och Dina vänliga ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.