Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på måndagen

  1. Glad måndag kära läsare!

2. Semestern är nära när jag plötsligt helt missat att tänka på söndagsbloggposten. Jag kom på att det var söndag först när jag var på plats på gudstjänst. Som jag ändå själv skulle medverka i!

3. Det var förresten en ganska speciell gudstjänst. Jag var i Månstad för friluftsgudstjänst nere vid sjön och där blåste det något så in i hästväg! Jag skulle spela fiol och även kompa psalmer på den (det var oväntat bra faktiskt) men det var rätt svårt för det blåste så att taglen i stråken vibrerade hela tiden. Samtidigt sken solen och det var fint på alla vis.

4. Och barnen var lite knäppa dessutom. Förmodligen för att de sov ute i tält natten före och var lite för trötta. Men man får ju kämpa på med att samla fina sommarminnen de får med sig från barndomen.

5. Jag fick också fortsätta med att besöka kyrkoruiner, något jag gjort en del de senaste dagarna. Det blir fotobloggposter på det med tiden. Däremot blev det inte någon varggrop igår heller, det tar visst tid att komma till den.

6. Jo en sak till. Jag högläser ju narniaböcker för barnen också. Det är väldigt roligt att få dela barnens upplevelse av det magiska landet. Själv kan jag ju fundera rätt vitt och brett på hur Lewis egentligen tänkte sig att Caspians förhållande till Häxan och lejonet ska vara. Som Kain och Abel efter Adam och Eva? Eller kanske som kungaböckerna efter urhistorien? Det kan i värsta fall bli bloggposter av såna tankar också. Om jag har så nördiga läsare.

7. Om en vecka går jag på semester. Sen går jag av den igen efter en vecka och sen på igen.

8. Vad gör du nu såhär i början av juli? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.