Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

9 blandade tankar på nyårsafton

  1. Gott slut kära läsare!

2. Även jag som ju borde hålla koll på röda dagar har helt tappat bort mig nu så det blev inga blandade söndagstankar igår. Idag är det nyårsafton. Jag ska arbeta en hel del, framförallt med nyårsbön 16 i Månstad och 18 i Dalstorp. Ses gärna där!

3. Tanken var att jag och min fru ska göra ett väldigt fint musikprogram i de nårsbönerna. Nu är hon jätteförkyld så vi får verkligen se vad det blir. Be ska vi väl i alla fall kunna göra. Och jag ska hålla en något oväntad liten predikan om barnmorskor i bibeln.

4. Det är förresten första gången det gått tvärtom i riktning, något jag börjat skissa på som blogginlägg blev predikan istället. Fast sedan hamnar det förstås här i vilket fall som helst.

5. Jag önskar för dig kära läsare att du ska tåla av både att sammanfatta det gångna året och möta det nya. Det kan vara en svår tid på året även detta, det vet jag. Vad det än blivit av allt, och hur det än ser ut inför framtiden så ber jag för att Guds nåd och kraft får omsluta dig dessa dagar.

6. Det har varit några lediga dagar och jag har träffat mina syskon som bor på olika håll med familjer. Och så har jag fått hälsa på vänner igår. Ett gott slut tycker jag.

7. Just det, det slår mig att Vandra Vägen brukar ha en årskrönika! Nåja, det får bli efter nyår det. Jag hoppas jag skrivit något minnesvärt under året här. Det är inte som 2015 direkt men det blir ju trots allt några bloggposter i veckan nu också.

8. Jag lär nog vara ensam ikväll om att vänta in tolvslaget i ett sovande hus. Är det så för dig också så kan vi ju skänka varandra en tanke!

9. Hur har ditt år varit? Skriv gärna om det är något du vill dela! Eller om du har några tankar om framtiden. Kommentarsfältet står öppet och väntar!

Kommentarer

9 svar till ”9 blandade tankar på nyårsafton”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    8) Jag ska tänka på Dig när vi firar med dotter, pojkvän och hans mor på besök 🙂
    9) En vandring genom den psykiska ohälsans dödsskuggans dal, långsamt, hela tiden två steg fram och ett tillbaka, men framåt ändå!

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      8 tack för det! 9 Jag känner ju till att du kämpar Thorsten. Gud välsigne det nya året för dig.

  2. Profilbild för Rosa
    Rosa

    Hmm Enligt Magdalena Ribbing skulle man inte använda ordet gott Slut eftersom det det börjar om dagen efter…  

    För mig känns det som om 2019 kan bli lite turbulent, med både saker som slutar och börjar. Ett år då jag får lära mig att ”gå på vatten” (håller på att göra en tavla om det i olja)

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Det är väl jag som tycker gott slut är roligt antar jag, och att jag helst inte säger saker innan tiden för dem är inne och det verkligen blivit nytt år. Hoppas och ber för att du ska gå på vatten i år!

  3. Profilbild för Anna Lundell
    Anna Lundell

    Tack för en läsvärd blogg. Jag önskar dig och de dina ett Gott nytt år! Här blir det stillsamt tillsammans med några vänner från kyrkan.

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Gott nytt år Anna!

  4. Profilbild för Jenny Sander
    Jenny Sander

    Hej!
    Hur menar Du med den där bilden?

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Hej Jenny. Jag menar nog inte så mycket med den just. Det var ett gammalt nyårskort jag hittade på nätet någonstans, hurså?

  5. Profilbild för Jenny Sander
    Jenny Sander

    Hej!
    Hur menar Du med bilden ovan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.