Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Vandra Vägen 7 år!

Jag brukar fira Vandra Vägens födelsedag varje år, åtminstone här på bloggen. Nu har vi uppnått den imponerande ålder 7 år vilket säkert motsvarar 100 bloggår eller så.

Jag har skummat igenom det gångna årets bloggposter och kan konstatera att det faktiskt är ganska många. Det blir förstås mycket predikningar och blandade söndagstankar men därefter tror jag faktiskt att dikter är den vanligaste kategorin. Det känns fint tycker jag, och så kan jag ju vara tacksam över att ha någonstans att publicera mina dikter på lagom stort allvar. Det har också gett tillräckligt med uppmuntran så att jag smugit in egna dikter också i församlingsblad och i gudstjänster under året.

Sedan har jag också haft några mindre bloggserier. Framförallt har jag skrivit en rätt lång rad bloggposter om flykt och exil i bibeln som jag känner mig stolt över.

Min känsla är att det blivit en del nya läsare under året också. Hjärtligt välkommen om det stämmer på dig! Det blir inte så mycket kommentarer som det var för några år sedan men jag tror att det är en trend om går i blogglandskapet generellt.

Och så är jag förstås alltid lika glad och tacksam över er som följt bloggen under lång tid, en del av er ända sedan allra första början. Det uppskattar jag väldigt mycket!

Nu börjar vi ett nytt år. Jag har egentligen inga planer alls på att ändra något här, bloggen är nog som jag vill ha den vid det här laget. Jag kunde önska att jag hade mer tid att skriva på men det är svårt. När bloggen var ny en gång hade vi precis fått en bebis i familjen, nu är det tre barn och en hel del att hinna med i arbetet som gör att det ser annorlunda ut. Det händer nog lika ofta som förr att jag får idéer till bloggposter men det är betydligt mindre ofta som de når hela vägen till färdig text (minns att när det var som mest klämde jag ur mig två bloggposter om dagen!).

Vill du får du gärna skriva en rad i kommentarsfältet! Ha en fin dag och Gud välsigne dig.

 

Kommentarer

10 svar till ”Vandra Vägen 7 år!”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Grattis och fortsätt i samma stil, ändra ej på ett vinnande koncept 🙂

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Här ändras inget vad det verkar 🙂

  2. Profilbild för Rebella
    Rebella

    Helt sant ang. bloggkommentarer. Nu skriver folk sina kommentarer på Facebook istället, ofta synligt bara för kompisarna.

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Jo så är det nog. Lite störigt men jag förstår det ju också. Nu är jag ju inte så bortskämd med delningar där heller för den delen.

  3. Profilbild för Anna Lundell
    Anna Lundell

    Grattis! Ser fram emot att läsa mer här. Det är intressant och jag lär mig mer,så tron kan fördjupas.

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Tack Anna! Det är roligt att du hittat hit!

  4. Profilbild för GeddFish

    Grattis till bloggens födelsedag! Visst är 7 ett heligt tal!
    Jag har följt din fina blogg länge men mer sporadiskt under sista åren. Jag inte hinner läsa alla bloggar, som jag önskade. Vänlistan är lång och långtidsbloggare är jag sen 2006.
    Ibland blir det ett gillande på Facebook eller Instagram i stället.
    Jag har gillat väldigt mycket dina gamla foton, som uttrycker något speciellt, som hör till texten.
    Ha en fin helg! /Gerd

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Tack Gerd! Vi har ju följts åt rätt länge vid det här laget!

  5. Profilbild för Drago Babic
    Drago Babic

    Grattis Tomas till den fina bloggens födelsedagen.Gillar den och började läsa nån gång ,när du flyttade från Jättenne till Dalstop om jag har rätt.Fortsätt skriva i samma stil ,när du har tid och ha en fin helg.

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Tack Draco! Jätteroligt att du hittat hit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.