Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

7 blandade tankar på måndagen

  1. Glad måndag kära läsare.

2. Som du kanske märkte blev det inga blandade tankar igår, det kom helt enkelt bort. Känns lite som att missa att borsta tänderna när sånt man alltid gör inte blir av.

3. Det är en ledig helg (och för mig är den också idag eftersom prästen som bekant kan sova hela måndagen) och det har känts väldigt gott nu när vårsolen skinit. Jag har fått se på blåsippor med familjen och misslyckad med en utflykt till en liten sjö (sista biten var visst privat väg).

4. Jag har också täljt en hel del. Jag har på sista tiden täljt med scouterna i Länghem och i Ölsremma och det var väldigt fint. Nu har jag en massa färskt trä över som jag försöker ta vara på innan det torkar så nu blir det helst en del producerande de närmaste dagarna.

5. Men det blir å andra sidan också en hel del jobb så det återstår att se. I veckan ska vi ha påskvandringar för skolbarn och, för första gången hittills, för allmänheten (välkommen onsdag 18.30 till församlingshemmet!!), och så är det gudstjänster och en vigsel och mycket annat.

6. Fastan går mot sitt slut och jag är något av en besvikelse för mig själv eftersom det inte känns som att jag hunnit fatta att den börjat än. Helst vill man ju att detta ska vara en tid för fördjupning av tron och medmänsklighet. Nu hoppas jag mest att jag ska hinna förbereda mig tillräckligt till påskdagarnas gudstjänster.

7. Vad gör du denna måndag? Skriv gärna en rad och berätta!

Kommentarer

2 svar till ”7 blandade tankar på måndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Till 4. kan Du ju ta en träbit, sätta Dig i snickarboan och gör en trästaty av biskopen eller prosten 🙂

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Väldigt mycket Emil över det 🙂 Figurer har jag inte hållt på med så mycket. Några djur har det blivit men hittills har det inte tilltalat mig så mycket. Jag tror jag tycker om att saker i hemmet ska ha en användning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.