Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på söndagen

  1. Glad söndag, kära läsare!

2. Än en gång kan jag konstatera att barnet inte fötts än. Detta är annars den beräknade dagen så nu är spänningen rätt hög!

3. Jag har jobbat några dagar i veckan (lite mer splittrad i tankarna det måste jag medge, med telefonen på hög ringsignal hela tiden om jag skulle behöva rycka ut på studs till förlossningen).

4. Idag är jag däremot inte i tjänst. Jag är glad att jag fått lämna ifrån mig en hel del till kollegor nu i dessa osäkra dagar. Jag tänker mig att fira gudstjänst i Ulricehamn med fru och inga barn så det blir lite mer vilsamt.

5. Nu har jag täljt saker igen de senaste dagarna. Det känns i regel tråkigt att göra de sista stadierna med dekor och så men samtidigt är det ju väldigt roligt när de blir klara.

6. Vi har inte många svampställen. Faktiskt bara ett och det är i regel inte jättebra heller. Men å andra sidan är det nedärvt genom generationerna så det ger ju en känsla av svensk identitet att ha det.

7. ”Tro och liv” är temat för denna söndag. Just nu känns det som att det svåra med att leva som man lär är att man ska hinna med det mitt i allt som pågår.

8. Vad gör du idag? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

2 svar till ”8 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    2) Håller tummarna
    8) njuter solen innan åskfronten…

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Mycket åska och regn igår och idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.