Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

9 blandade tankar på söndagen

  1. Glad söndag kära läsare!

2. Härligt att inte behöva börja den här bloggposten OCKSÅ med att vi fortfarande väntar på att barnet ska födas. För nu har han ju anlänt, den lille gossen. Och det är förstås ett tumult på alla sätt här hemma nu med alla som ska vänja sig vid det nya livet.

3. Och det väcker förstås mycket tankar i mig på olika plan. Just nu tänker jag också mycket på hur det var att bli förälder första gången och hur livet var innan dess. Livet har sina loopar och turer i det inre också.

4. Kyrka idag är det inte troligt att det blir. Man får vara glad om man åtminstone lyckas baxa ut de stora barnen utanför dörren under dagen. Känns konstigt att det faktiskt blev att jag var med och ledde en gudstjänst och en konfirmandinskrivning 13 timmar eller så innan barnet var fött.

5. Ska man se på tv nu så tycker jag att tjuv och polis är ett väldigt roligt program. Vet inte vad jag ska säga mer om det men så är det i alla fall. Extra kul att det utspelar sig i Askersund för då kan jag ju tänka på att det var på EFS i Askersund som jag höll min första riktiga predikan någonsin.

6. Greta har nu kommit igång på allvar i USA. Hoppas att inget ont händer henne och att de börjar lyssna där borta.

7. Lyssnade på en pod där en amerikan talade om hur fantastiskt det är att tälja med RIKTIGT vassa knivar. Sedan försökte jag få en kniv riktigt vass. Och det blev den nog inte så värst. Slipa och bryna och allt sånt är nog min sämsta gren i slöjdträdet.

8. Vi måste skydda våra gamla skogar i vårt land bättre.

9. Vad tänker du på nu? Och vad gör du idag? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

4 svar till ”9 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    9) Åkte tillbaka från en härlig vecka vid Västkusten med alla syskon från Tyskland och deras familjer. Det var länge sedan vi träffades allihopa. På vägen hem åt min fru och jag lunch på Chili Thai vid Rv 40 utanför Ulricehamn, då tänkte jag på Dig 🙂

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Vad roligt! Går man upp genom skogen är det väl 250 meter hemifrån eller så.

  2. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Aha, en nära Tomas upplevelse 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.