Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

10 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!


Blandad bild som jag visst suttit på sedan sommaren 2014, så den passar väl bra att ta nu när vi kuskat runt lite i de hemtrakterna.
  1. Glad söndag kära läsare!
  2. Idag är det apostladagen med texter om Guds uppdrag som vi får vara del i. I Dalstorp är kyrkan som vanligt öppen för enskild andakt (men nästa vecka ska vi hör och häpna ha friluftsgudstjänst!) men för min egen del har jag nu gått på semester. Vi får se vad dagen innehåller. Städning tror jag.
  3. Igår var en rolig dag med utflykt upp till våra gamla hemtrakter vid Kinnekulle. Vandring på sörboleden i Lundsbrunn och en tur upp till högkullen för fika. Sörboleden är verkligen en jättefin och undangömd pärla precis vid samhället.
  4. Extra hjärtknipande förstås att titta förbi vid barnens gamla förskola och dagmammans hus. Det känns så länge sedan men tydligen är det bara några år sedan.
  5. Och så fick jag höra från en läsare jag aldrig hört från tidigare och som var glad över något jag skrivit här. Det gladde mig väldigt. Bloggarnas tid är tydligen inte förbi.
  6. Jag har lyssnat på podd med en ung odlare från Uddebo och reviderar nu allt jag trott om den byn. Det verkar ju vara där saker händer!
  7. Det är en brist med vår trädgård att det inte fins något att sätta upp hängmattor i.
  8. När man kör bil långt med bebis som skriker och skriker. Då kan man tro man blir galen.
  9. Hoppas också jag får ta några trimorienteringskontroller idag också. Det är ju kul det.
  10. Hur ser din dag ut? Vad tänker du på? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

3 svar till ”10 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Belle Therese

    Glad att kunna glädja, om det var mig du tänkte på :). Nog lever bloggarna ännu, det tror jag. Det verkar vara en ihärdig kommunikationsform. Här är det packning som gäller idag för imorgon går mannen på semester och vi ska åka en liten sväng. Fridens!

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Precis ja det värmde. En blogg är ju strängt taget bara en plats på nätet där det står saker så de lär väl finnas för alltid. Ha det fint med gemensamma semestern!

  2. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Tillbaka från en fin vecka med växlande väder med barnen + en fästman i Åre hos sonen. Till 7: hängmattor är överskattade, duger bäst som metafor för avslappning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.