Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

9 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!


Vägen, du ska vandra den. Denna fina väg finns i Ljungsarpsskogarna (som imponerade med att vara väldigt fina!)

1. Glad söndag kära läsare!

2. Idag styr vi iväg på många mil i bil med familjen. Lite dödsföraktande för lillen visar verkligen på röststyrka när han tröttnar på att åka bil.

3. Och om det blir som det ska bli så kanske vi rentav hamnar på gudstjänst mitt i de djupa skogarna i Tiveden på vägen. Jag tycker väldigt mycket om Tiveden.

4. Eventuellt kommer det funka att spela minecraft när man åker bil. I så fall kommer delar av barnflocken inte ha något att invända alls.

5. Jo just det. För kanske enda gången i livet ska vi testa en liten vandring med bebis. Önska mig lycka till för att gå med bebis på magen och ryggsäck på ryggen…

6. Idag är det Kristi förklarings dag! Hade jag hunnit spela in ännu fler filmer före semestern hade det blivit en nedanför den mäktiga jättemålningen av Jesus på förklaringsberget i Nittorps kyrka. Den har för övrigt en väldigt snygg Jesus.

7. Igår slog mig för första gången ett märkligt samband. Det är ju SAMMA lärjungar som somnar när Jesus ber i Getsemane (Petrus, Johannes, Jakob) som också (iaf enligt Lukas) somnar på förklaringsberget tills de vaknar och ser Jesus. Det där är ett lite för bra sammanträffande för att det inte ska vara någon poäng med det? Någon här som har några tankar?

8. Det är verkligen väldigt svårt att packa till hela familjen.

9. Vad gör du idag? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

2 svar till ”9 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    5) lycka till
    7) bra fundering
    9) fullt hus i stugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.