Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!


Vandring med vikt både fram och bak.
  1. Glad söndag kära läsare!
  2. Nu med semestertripp och allt så har det ju faktiskt hänt en hel del på en vecka. Återstår att se om jag kommer på något fiffigt att skriva om det nu. Det är annars 8e efter trefaldighet och dagens textläsningar är om andlig klarsyn.
  3. Jag kommer vara långt ute i skogen bland blåbären idag. Jag tycker egentligen inte det behövs något mer än att vara ute i skogen för att sommaren ska vara en succé varje år.
  4. En liten shoutout till bloggens trogne läsare Thorsten Schütte. Vi körde än en gång fel (på vägen till Fors vid Avesta där svärmor bor)och snurrade runt på gatorna i Sala med bilen full av skrikande barn. Men det fina med det är att jag tror jag skymtade Thorstens hus bortöver sjön. Hej!
  5. Det var en fruktansvärt komplicerad packning med barn som skulle bo på olika platser och göra olika saker så det slutade med att det var många fel på själva vandringspackningen vi skulle ut i skogen med. Den dåliga nyheten var att vi inte fick med oss någon jäst att baka med. Den goda är att vi kom på att det funkar ändå, bara degen får stå till sig. Min fru säger att det är fråga om fenomenet autolys, ska man ändå bara steka bröd i stekpanna funkade det fint.
  6. Jag har för första gången testat att cykla med cykelbyxor.
  7. Vi ska efter åratal av för lite plats skaffa frysbox imorgon. Jag blev också jätteglad när jag kom på att det betyder en massa plats för att förvara mina påbörjade slöjdämnen!
  8. Vad gör du idag? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

Ett svar till ”8 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    3) plockade blåbär och hallon skogen på fm. Svettigt så det förslår!
    4) kolla min adress Viksberg 141, 733 97 Sala för att se om det var vårt hus Du såg :-). Vi var, som varje sommar, på Verkets konstutställning i Avesta. Troligen åker vi till Gbg någon gång i september.
    5) Osyrat bröd. Mycket bibliskt. 😉
    8) Efter den svettiga bärplockningen och lunch blir det friluftsgudstjänst vid en hembygdsgård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.