Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

9 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!


Kanske kunde bli mitt alias? T-man?
  1. Glad söndag kära läsare!
  2. Idag återupptas faktiskt gudstjänstlivet i Kinds pastorat (äntligen). Välkommen att fira gudstjänst! Själv är jag tillbaka till nästa helg.
  3. Det har varit skönt att sommarvärmen återvänt den senaste tiden. Väldigt skönt att få tillbringa mycket tid ute.
  4. Sommaren väcker på något sätt minnena av barndom och sommarlov, kanske särskilt när barnen hemma nu har lov.
  5. Jag vet att detta med att vara präst är en vigning och något man på ett sätt alltid är men det är också tydligt att ”präst är den som utför prästliga uppgifter” så det känns nästan som att jag glömmer att jag är det. Som nu eller när jag varit pappaledig eller så. Tänker också att jag är ganska enfaldig och mest förstår mig på det jag är mitt uppe i.
  6. Denna sommar har jag sovit ute sex nätter. Det är inte mycket mot vad det en gång varit men det är betydligt mer än de senaste åren. Det känns härligt att friluftslivet börjar återvända i livet.
  7. Kanoten ligger utanför och har bara varit i vatten en dag i sommar, den passar inte jättebra med bebis. Nu känns det ändå roligt för den får ny färg och blir skrubbad och så och plötsligt ser den som ny ut, fast den är en gammal dam på 18 år eller vad det kan vara nu.
  8. Det är som vanligt ändå så att varje dag innehåller både toppar och dalar men oftast slutar ändå dagen i mycket stor tacksamhet över livet.
  9. Vad gör du denna dag? Skriv en kommentar!

Kommentarer

2 svar till ”9 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Frugan kom precis med årets första bondbönor från tomten, mjälla och fina. Annars får det bli ännu en lat dag i högsommarvärmen med svägerska och svärmor, med sol och bad och avbrott för angenäm AC-svalka inomhus :-). Det blir mera kyrksamhet när värmeböljan tagit slut.

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Våra bondbönor börjar också bli klara, första gången vi får till det med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.