Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

9 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!


Än är det påsk!
  1. Glad söndag kära läsare!
  2. Idag är det ”den gode herdens söndag” med texter om Jesus som ger sitt liv för att rädda oss. Jag ska sköta hemmabasen medan min fru är iväg och leder gudstjänster i Blidsberg och i Kölingared.
  3. Jag drog runt barfota på lekplatsen med barnen igår (det är bra för kroppen) och blev ställd mot väggen av ett litet barn. ”FÅR du går utan skor?” men hans mamma sa att jag var stor så jag bestämde själv.
  4. Jag bloggade på ”stora bloggen” tankar inför helgen igen häromdagen. Om får och rockstjärnor. Rätt roliga gig det där!
  5. Såg film om en friklättrare som klättrade 900 meter rätt upp utan rep. Vansinnigt och fascinerande på samma gång. Han hade visst nött ner sin amygdala i hjärnan så han knappt kände någon rädsla.
  6. Jag har passerat hundra dagar i rad med springning. Jag vet inte helt när dagen var ens. Är rätt dålig på firanden egentligen.
  7. Min äldsta har börjat sölja majblommor. Det fyller mig med stolthet och nostalgi för jag gick in väldigt hårt för det när jag var liten. Tyvärr får de bara sälja via nätet i år men det är kul ändå. Gäller att jag inte tar över helt och säljer åt henne bara.
  8. Väldigt oväntat egentligen att jag har en liten försäljare i mig. Det tror jag inte ens själv.
  9. Vad gör du idag? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

4 svar till ”9 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Tar det lugnt i de fina solskenet efter helgens skrämskott, en förkyld hustru som tack vare regionens föredömligt snabba testning visade sig inte ha Covid. 🙂

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Skönt med negativt test!

  2. Profilbild för Malin Lindqvist
    Malin Lindqvist

    Jag har i principip tittat på Den stora älgvandringen hela dan. Inte en enda älg än så länge, men idisslande renar som njöt i solskenet med slutna ögon. Höll på att falla i koma av synen.
    Mysigt för mig som inte längre är terrängkompatibel med fina naturbilder. Jag känner både doft och värme.

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Väldigt fint med djur i frihet i skogarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.