Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

10 blandade tankar på söndagen


Junior vandrar vägen.
  1. Glad söndag kära läsare!
  2. Idag är det bönsöndagen. Någon gång under dagen kommer det någonstans på nätet upp en fin andaktsfilm vi gjorde med konfirmanderna med sång och olika böneämnen. Vad ber du för idag?
  3. Själv vill jag be för de flyktingfamiljer i trakten som far illa nu och rycks upp från platser där de levt länge. Jag vill också be för dig som läser detta.
  4. Nu har vi plötsligt hamnat i karantän hela familjen då en familjemedlem testat positivt. Tror ingen är särskilt sjuk egentligen men det blir ändå en väldigt speciell tillvaro.
  5. Lillpojken som jag är föräldraledig med har fått upp farten ordentligt så det enda hållbara är att han får traska runt utomhus så mycket som möjligt. Många steg blir det.
  6. Ser bakåt bland bloggposterna att det är flera veckor sedan jag fick till mer än söndagsbloggposter. Det är tydligen svårt att få tillfälle till det just nu men det kommer säkert andra tider igen.

7. Jag fick plötsligt en kommentar på den här gamla bloggposten från 2014 om att bli född på nytt så jag tog en titt på den. Måste säga att den var ju riktigt bra! Om att leva vänd mot framtiden.

8. Jag läser en riktigt fin barnbok som högläsning nu ”det tunna svärdet” av Frida Nilsson. Äventyr i dödens rike och mycket att tänka på kring döden på ett avspänt sätt (inte alls så jobbigt som det låter).

9. Det sägs alltid att präster behöver läsa mer skönlitteratur. Det är säkert sant men jag gör det väldigt lite förutom serier. Kanske är det på något sätt svårt för mig med skönlitteratur som ljudbok (vilket ju är det jag mest läser nu).

10. Vad gör du idag? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

4 svar till ”10 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Jag ber för släkt och vänner, bl a Dig, och tackar för att min näthinna i ena ögat blev lasersvetsad och sitter fast nu. Hoppas Din familj blir bara lindrigt drabbat av corona.
    Här blir det årsmöte med avloppssamfälligheten kl 11, enligt yr klarar vi den precis innan regnet. Kollar TV-Gudstjänsten innan detta ”bajsmöte” 😉

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Hoppas dagen var fin!

  2. Profilbild för Kay Cooke
    Kay Cooke

    I’m so sorry to hear you are all in quarantine. I hope none of you get sick. Stay well!

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      We are not badly ill but its slow to be isolated.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.