Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!


”TOMAS”, mitt namn skrivet av barnen häromkvällen.
  1. Glad söndag kära läsare!
  2. Igår var det prästvigning i Skara och det känns lite speciellt eftersom en av mina miniorer jag var ledare för för länge länge sedan blev prästvigd. Nu var ju i och för sig jag själv också bara 15-16 på den tiden och väldigt ung ledare men det är ändå lite svårt att greppa tidens gång.
  3. Det är väldigt varma dagar nu. Det blir liksom att försöka göra så lite planer som möjligt för det mesta känns lite övermäktigt att genomföra. Om vi har tur har jag tagit en cykeltur på mountainbiken nu på morgonen innan det blev för gassigt.
  4. Det är väldigt länge sedan vi var med barnen på gudstjänst. Det känns lite knepigt och ovant men det börjar nog bli dags för det nu när vi alla redan varit sjuka och läget verkar lugna ner sig.
  5. Badsäsongen ute är i alla fall inledd nu och det lär väl bli bad i dag också. Jag har kört lite av den där omtalade wild swiming och det är ju fint att simma i sjö. Fast jobbigt och om man är van att susa (jämförelsevis då) fram i kanot så går det ju långsamt.
  6. Sommarlovslivet går över huvud taget i sin lunk nu. Det är inte direkt nyheter att berätta om här men vi vattnar våra små grödor och runstreaken är igång igen och allt det där som pågår lite hela tiden.
  7. Jo just det, en sommareffekt som jag nog känner igen från tidigare år är att jag plötsligt börjar leta efter sodokun och korsord att lösa, och faktiskt har tålamod att slutföra. Rätt trevligt.
  8. Hur har du det idag eller just nu? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

Ett svar till ”8 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Kommit tillbaka från veckan hos sonen i Åre. Ingen värmebölja där inte. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.