Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på onsdagen

Ny onsdag, nya blandade tankar!


Bilden föreställer ”lilla helvetet” i de fascinerande döda fallen i Avesta. Dalälven bröt sig nya vägar för 7000 år sedan och den gamla strömfåran ligger bar ännu.
  1. Glad onsdag kära läsare!
  2. Kanske att detta är rekordet för hur långt det gått mellan två bloggposter här. Vi har varit på resa genom landet och det har liksom inte hänt att jag och dator och internetuppkoppling varit på samma ställe förrän nu när vi är hemma igen.
  3. En rolig sak med runstreaken är att jag fått springa en massa nya rundor på olika platser i landet nu i veckan. Roligast var den långa runda jag tog och plockade hitta-utkontroller i Avesta men det har varit mycket roliga små upptäcktsfärder.
  4. Vi har hälsat på svärmor och väl uppe i Dalarna har vi vandrat med några av barnen med några övernattningar i Gyllebergens naturreservat utanför Borlänge. Det var vackert, vilt, tyst och väldigt väldigt blött. Jag hade mer berett mig på eldningsförbud så det blev en överraskning.
  5. Efter två nätter i skogen märker man ganska kraftigt skillnaden då man kommer tillbaka till samhällets tempo igen. På ett ganska plågsamt sätt för där i naturen finns ju friden i själen på ett helt annat sätt.
  6. Andra roliga saker är att vi fått träffa Simon, besöka Hegarts och kanotverkstaden där, barnen fick gå på lekland och så kunde vi hälsa på hos brorsan. Hade gott kunnat vara några dagar till.
  7. Kålmasken hade inte hunnit komma åt kålen härhemma heller så det var ju skönt. En del squasher var parodiskt stora nu. Nu väntar kraftigt byte av diet från snabbmat på vägarna till grönskakslass på tallriken.
  8. Vad gör du och hur har du det? Skriv gärna en kommentar och berätta!

Kommentarer

2 svar till ”8 blandade tankar på onsdagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Bra att ni hinner vara ute så mycket i naturen. Vi var hos dotter med !anhang” på Hisingen i helgen, min son är här och mycket står i bröllopsförberedelsernas tecken. Nu är det normal svensk sommar, rätt så skönt. 🙂

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Vi tänkte på er när vi drog förbi Sala. Nästa sommar får det nog vara dags för silvergruvan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.