Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på måndagen

Ny måndag, nya blandade tankar.


Ska bara ta bort brättet på hatten åt dig. Sitt stilla. Blandad bild.
  1. Glad måndag kära läsare!
  2. Jag har tillbringat helgen på konfirmandläger så det fick bli lite förskjutning på de blandade tankarna den här gången. Tre fina dagar på Ekhagen utanför Borås, ett ställe där jag aldrig varit förut.
  3. Med otroligt trevliga konfirmander måste jag säga. Vi har snabbt betat av några grundstenar i den kristna tron också under helgen så det känns som att vi kan börja ha lite grund att bygga vidare på. Bibeln, nattvarden, gudstjänsten, psalmboken uttåget ur Egypten och så lite paddling och många lekar.
  4. Förra veckan skrev jag ju här att jag skulle vara hemma med barnen men då min fru plötsligt var dålig fick jag göra ett blixtinhopp på gudstjänst i Kölaby och Knätte och predika och leda gudstjänst. Det var väldigt roligt att hamna på nya ställen på det sättet. Särskilt kanske Knätte där en del av släkten stammar från.
  5. Idag får det bli en vända till biblioteket och kanske en gryta äppelmos att koka. Och hänga med lillen förstås. Ledig måndag är skönt.
  6. I förra veckan fyllde jag och min fru tio år som föräldrar då äldsta fyllde tvåsiffrigt. Min bror brukar räkna det per barn istället så då har min fru och jag hunnit med 10+8+5+2 år var istället. 25 år som förälder på ett decennium är ju rätt maxat ändå va?
  7. Vore roligt om löven på träden får sitta kvar länge men det är rätt blåsigt nu så jag tror kanske inte det.
  8. Hur har du det nu? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

Ett svar till ”8 blandade tankar på måndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Besök av dotter under helgen med höstsysslor som båtupptagning mm. Skördegudsjänst i går där skådefrukten och -grönt var till salu efteråt, vi köpte äpplen och rödbetor.
    Tack för svaret om domkyrkan i Mariestad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.