Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

10 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!


Moppehjälmar i kyrkfönstret. Kan tro det finns tonåringar här någonstans.
  1. Glad söndag kära läsare!
  2. Idag är det första söndagen efter trefaldighet och temat för gudstjänsten är ”vårt dop”. Jag gläds att en av mina konfirmander ska döpas i en gudstjänst idag. Stort grattis om du läser detta, och Gud välsigne dig!
  3. Igår satte barnen cykelrekord och var med till Vegby och tillbaka. Att cykla ihop är ett fint sätt att umgås tycker jag.
  4. Sommarkonfirmanderna pågår för fullt. Det blir roligare och roligare i takt med att man lär känna dem. Det är tre trevliga grupper, som det ju oftast är vad man än brukar säga om ungdomar.
  5. Jag har också gjort debut på koreograferad dans på TikTok tack vare övertalning från kidsen så nu är det enligt vad som sagts bara att vänta på att det ska bli viralt.
  6. Jag har också fått tips om att jag borde lägga ut filmer där jag går runt på stan och delar ut bullar till folk och önskar Herrens frid, det ska visst också vara given succé. Vad säger ni?
  7. Blogg är allt ett bra gammalt socialt media i sammanhanget men oj vad svårt att göra något vettigt av ett tiosekundersklipp. Det är inte direkt gjort för präster det.
  8. Är lite oroad av de stigande priserna på allt men ställt i perspektiv mot att det är svält att vänta i fattiga länder är det förstås inget. Och de årliga skräckvärmeböljorna i Europa verkar ju vara det vanliga nu. Kyrie eleison.
  9. Av bilproblemsskäl fick jag ta cykeln till begravning i Marbäck häromdagen. Och eftersom det var begravning fick jag ju göra det i kaftanen så jag tror jag var en märklig syn. Men ingen vågade stirra värst mycket vad jag märkte.
  10. Hur har du det? Skriv gärna en rad och berätta!

Kommentarer

2 svar till ”10 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    8) En månadsinkomst per år går till inflationen. Hade hellre sett att Ukraina får dessa medel…
    9) Nästan som döden i sjunde inseglet
    10) Lagom varm helg med friluftsgudstjänst som avslutning. Bråkar med mitt onda knä 🙁

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Ibland kan ju präster vara läskiga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.