Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

9 blandade tankar på tisdagen

Ny tisdag, nya blandade tankar!


Glassvagn från förr.
  1. Glad söndag kära läsare!
  2. Dagvillheten har börjat komma nu en bit in på semestern och det har gått rätt lång tid efter söndag utan blandade tankar men här är vi nu.
  3. Vi har fortsatt vår familjetradition att övernatta på små öar med hjälp av kanoten. Detta var fjärde ön i ordningen och hela familjen var med men paddlingssträckan var väldigt kort med tanke på att det var lillens första paddeltur att tala om så man visste ju inte helt hur det skulle gå. Och tur att det var kort förresten för numera får vi frakta över oss i omgångar, vi har vuxit ur enkanotslivet verkar det.
  4. Lillen tyckte i alla fall om att åka kanot så då kan man ju pusta ut.
  5. Kanotens mystiska läcka finns visst kvar. Och det är en del spikar som börjar krypa ut och duken är inte lika spänd som förr men så har jag också kommit på att kanoten fyller 20 år nästa är så den är ändå i bra form för sin ålder.
  6. Undrar hur det går med blåbär där ute i skogarna?
  7. Det är lite ont om saker att berätta nu tycker jag. Jag trampade fel lite med foten när jag sprang för några dagar sen men nu är den lite bättre. Känner själv vilken tunn story det där var.
  8. Jag sökte på väldigt gamla semesterbilder på nätet (upphovsrätten ni vet, det är därför jag alltid har så gamla konstiga bilder som ingen kan ha rätten till) och här är en fin gammal viktoriansk glassvagn!
  9. Hur har du det nu i sommaren? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

3 svar till ”9 blandade tankar på tisdagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Kämpar på med mitt knä och hoppas jag hankar mig fram till ortopeden 4/8. To åker vi till Hisingen, där dotter och svärson köpt hus. I kväll grillning med ”vår” ukrainare.
    Kanonväder i dag.

  2. Profilbild för Ulf Fredeväg
    Ulf Fredeväg

    Med blåbären i skogen går det riktigt
    bra!

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Det låter bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.