Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på måndagen

Ny måndag, nya blandade tankar!


Ett av mina favoritkort på mig själv, från förra året eller så. Fint att få gå på mjuka stigar.
  1. Glad måndag kära läsare!
  2. Lite dag och veckovill såhär på semestern. Idag vet jag i alla fall att vi hade planerat för att ge oss ut och vandra med barnen men får skjuta på det lite då väderprognosen varit för dålig. Själv kan man väl tåla en del regn men jag tror inte det blir någon rolig tur på det stora hela så det var nog klokt.
  3. Det har annars inte varit så mycket regn på länge och teoretiskt tycker man ju alltid att det är bra att få regn i marken men så går det en kvart och man känner sig lite instängd i huset istället för att röra sig fritt mellan inne och ute. Med det sagt är det förstås en oroande sommar i Europa. Jag hoppas att det äntligen ska börja ageras i klimatfrågan nu.
  4. Årets (första?) stora inhämtning av blåbär från storskogen har skett och allt har även blivit rensat så nu kan vi äta blåbär ett år till. Sommaren är ju på många sätt tiden på året då jag tänker på bär och äter bär och bunkrar upp bär så mycket det går. Nu återstår lingonen som kan hoppas finns om en månad eller så och äpplena som verkar utebli på vårt träd. Vi får väl tigga äpplen av vänliga människor antar jag.
  5. Det går rätt bra med springandet igen och just nu gläder jag mig mest över att jag tror att jag långsiktigt tror kroppen anpassat sig lite bättre till att springa utan att vader tar stryk och så. Lite mer än ett och ett halvt år med runstreak nu.
  6. Vi paddlade på Jälmån med vår vän Simon och alla barnen häromdagen. Det var roligt att se att lillen trivs med att sitta där även om det kanske var i längsta laget för honom. Projektet med att göra nya paddlar till barnen går långsamt framåt för maskinslöjd passar väldigt dåligt ihop med barn.
  7. Och så har jag börjat lära barnen ännu ett jättekrångligt sällskapsspel. Men de verkar vara med på noterna.
  8. Hur har du det i sommaren? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

3 svar till ”8 blandade tankar på måndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Tillbaka från Gbg, både frun och sonen har Covid trots trippelvax, hoppas jag slipper så inte ortopeden 4/8 för mitt knä äventyras.
    Innan dotter och svärson åkte hem i går till Gbg blev det brygghäng i högtrycksryggen i går i a f. 🙂

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Hoppas du klarar dig från coviden. Idag har vi plockat mer blåbär!

  2. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Covid har nått mig till slut, men någorlunda lindrigt och jag hoppas det är över innan ortopeden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.