Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!


1 Glad söndag kära läsare!

2. Jag har haft en extra semestervecka nu kring skolstarten. Det har varit väldigt skönt att inte ha för pressat liv så man kunde rå om barnen lite efter skolan och så. Idag skulle jag egentligen inte vara i tjänst men jag ska göra ett litet inhopp och välkomna på pastoratets sammanlysta gudstjänst som råkar vara i Gällstads och södra Säms kyrka. Klockan 11 är det och kommer du dit så ses vi!

3. Bilden är från igår då jag satte ett distansrekord med löpningen. Jag har tänkt länge att det vore roligt att springa en halvmaraton och nu blev det av. Så jag strök runt på vägarna söder om Ulricehamn med lillen i springvagnen, fick med mig en del svamp och fick kolla upp en hel del stigar jag varit nyfiken på hur de såg ut.

4. Igår var det också ännu en gång dags för den lilla Kuvarpsfestivalen med sin öppna scen. I år medverkade mina båda äldsta barn och min fru med sång och spel medan jag försökte lyssna och vakta lillen samtidigt. Väldigt roligt att komma till Kuvarp, så är det ju alltid.

5. Nu kan man streama tv-serien ”sandman” som jag läst som tecknad serie flera gånger med mycket tid emellan. Inget är ju nytt i handlingen men det är väldigt roligt att se hur de gjort. Nöjd med serien och erkänner att Neil Gaiman är ett geni.

6. Det är mycket potträning här hemma nu igen. Det är ju en sorts spänning i vardagen det också.

7. Jag är också glad att ha lyckats köpa ”barfotaskor” som är svarta och går att använda ihop med gudstjänstkläder utan att det ser konstigt ut. Det gör allt en del skillnad i fötterna efter att ha stått upp i några timmar en dag.

8. Hur har du det idag? Skriv gärna en kommentar och berätta!

Kommentarer

2 svar till ”8 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Äntligen efter drygt två veckor fungerar bredband igen.
    Säsongsavslutning på Sofielund, bl a minigolf med ”vår” ukrainare.

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Jo man är ändå glad att få ha sitt internet 🙂 Fint att hänga med ukrainare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.