Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

blandade tankar på måndagen

Ny måndag, nya blandade tankar!


  1. Glad måndag kära läsare!
  2. Det har varit en händelserik helg så de blandade tankarna kommer först nu. Vi har varit på överraskningsfest för min vän Simon som fyller lika högt och jämnt som jag gjort. Det var väldigt roligt att träffa honom och dessutom en hel massa vänner bland gästerna.
  3. Lördagskvällens löprunda fick bli efter kalaset och efter mörkerpromenaden ner till Undens strand för att se på stjärnorna med barnen. Jag sprang helt åt Helsike. Helsike är nämligen en plats på kartan en kilometer bort eller så. Det var risigt och mörkt och när jag väl var där så såg det ut som skog i allmänhet i pannlampans sken men ändå värt förstås att få besöka en sådan plats.
  4. Simon predikade i metodistkyrkan i Laxå på söndagen men vi gissade att gudstjänsten kanske inte var så enkel för de små barnen så vi fick en förmiddag i Tivedens nationalpark. Stenkälla och trangialunch. Barnen knatade på väldigt duktigt men sedan var alla rätt trötta.
  5. Jag skulle nog gärna vara i skogen i stort sett hela tiden. Man kan känna igen sig i sina föräldrar så här när man själv blivit förälder. Som barn var jag fullt nöjd med att sitta inne och rita och leka med lego.
  6. Efter ett rätt långt uppehåll så har jag börjat på ett nytt projekt med filmer för Facebook och instagram. Jag tänkte kalla det ”100 grundstenar i den kristna tron” eller så och gå igenom de grundläggande sakerna som jag tycker alla borde känna till. 100 låter ju som ett bra tal men hittills har jag bara 16 eller så. Hoppas komma fram någon gång i framtiden.
  7. Hur har du det idag? Skriv en kommentar!

Kommentarer

2 svar till ”blandade tankar på måndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    4) Min fru vandrade med väninnor i Tiveden i helgen.
    7) Bråkar med knäet, ny kontakt till ortopeden tagen.

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Då kanske jag hade kunnat träffa på henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.