Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

9 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!


  1. Glad söndag kära läsare!

2. Jag följer väl upp benbrottsbilden för ett tag sedan med denna från efter operationen i tisdags. Det är minsann en stor grej de stoppat in där och rejäla skruvar med efter vad det ser ut. Frågan är om det är tillräckligt för att börja räkna sig som cyborg?

3. Jag har aldrig varit med om något liknande så även det är besvärligt på tusen sätt att gå runt här utan högerarm i brukbart skick har det varit intressant och imponerande att möta sjukvården på det här sättet.

4. Och skönt nu att ändå kunna tänka att varje dag är ett litet steg närmare att bli som förr även om det enligt planen är rätt lång tid dit än.

5 Det är ju fastan och det är en tid när man ska försöka se på sitt liv med lite distans och försöka växa i sin tro. Så det känns ju passande då. ”Kampen mot det onda” består dock här just nu mest i att ta rätt starka värktabletter.

6. Efter sportlovet har det varit skönt att ha fått några dagar då barnen var på skola och förskola och kunna vila lite bättre.

7. Blogga är lite tålamodsprövande med bara vänsterhanden så det blir nog rätt glest mellan mästerverken här på bloggen men jag har i alla fall återupptagit mitt videoprojekt igen i veckan. Lättare att filma än skriva faktiskt.

8. Har läst en del om Ryssland och tänker på hur olika människor tänker i olika kulturer. Det vet jag ju egentligen efter mitt möte med Filippinerna men det går så väldigt fort tillbaks till att tänka att de flesta i världen nog tänker som vi svenskar.

9. Hur har du det? Funderar du på något särskilt den här fastan? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

5 svar till ”9 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    2) Du kommer att fastna i metalldetektorn på flygplatsen! 😉
    8) Jag tänker mycket på hur ”Medel-Olga” i Ryssland upplever kriget som har fått mig att tänka om i Natofrågan: https://www.sandaren.se/debatt/inga-nato-dumstrutar-tack
    9) ut på isen i det fantastiska vädret, troligen högmässa i Möklinta i em.

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Att man tvingas se att något är nödvändigt behöver ju inte betyda att man tycker om det.

  2. Profilbild för Ken
    Ken

    Kryahälsningar!

  3. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    I dagarna dimper elstödet in, för många nödvändig och efterlängtad. För andra, t ex mig, som oplanerad extrainkomst man klarar sig utan. De senare borde avstå en del av detta, t ex för stöd av Ukraina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.