Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!


Manna från himlen, som Jesus refererar till i dagens evangelietext!
  1. Glad söndag kära läsare!

2. Sjukskrivningen går sin gilla gång. Annars hade jag varit i Stockholm nu med Åsundens och Södra Vings konfirmander men nu blir det förhoppningsvis i alla fall att följa med min fru på en av hennes gudstjänster.

3. Det är ganska underligt. Min skäggsax har varit borta sedan innan jag bröt armen och därför börjar jag bli väldigt långskäggig vid det här laget. Men så plötsligt hittade min fru saxen, i lådan där den ska ligga och som jag redan letat i många gånger. Antingen är jag så dålig på att leta som hon säger eller så är det gaslighting eller nåt.

4. På tisdag blir det sjukgymnast igen och lite upplevling på övningarna. Nu vore det skönt att få börja använda den där armen snart tycker jag.

5. Det är fortfarande fasta och dagens texter handlar om Jesus som brödet som kommer ner från himlen för att ge världen liv. Inga enkla texter direkt att predika över dock.

6. Jag har sett spidermanfilmen ”No way home” och det var den som gladde mitt gamla serieläsarhjärta mest av nästan alla superhjältefilmer jag sett.

7. Siktet är inställt på att ha åtminstone några av de gudstjänster jag var planerad att leda i påsk och det borde gå vägen tycker jag det känns som. Det blir lite som uppståndelse igen vid påsktiden i så fall, det känns ju passande.

8. Hur har du det nu? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

Ett svar till ”8 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    4) Lycka till med rehabiliteringen. Har bra blodvärden igen och träffar Parkinsonrehabiliteringsteamet i morgon.
    8) Passade på och besökte högmässan i går, de närmaste två söndagar är vi på väg till och från Sälen, med barnen, deras respektive och en svärmor. Skönt att vara tillsammans! I dag måndagsväder, grått och regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.