Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

9 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!

Vår kålodling detta år.
  1. Glad söndag kära läsare!

2. Idag är det apostladagen. Jag ska leda gudstjänst i Ulricehamn 10 och i Tvärred 17. Kommer du dit så ses vi! Annars kommer predikan här imorgon eller så.

3. Såhär veckan efter konfirmationen tänker man att det är rätt lugnt med allt. Sen kom jag på att jag i vilket fall är inblandad i 8 gudstjänster den här veckan (de sista två idag alltså) så det är relativt. Ändå är det ju lite med av punktinsatser.

4. Det är som för många föräldrar i sommarlovet en pusselvecka då vi försöker både ta hand om barnen och jobba samtidigt. Det går väl lite knackigt att få ihop. Nästa vecka är samma sak men sedan är det semester.

5. Löpningen går lite trögt också. Har haft ont i knän från och till sedan jag började efter armbrottet. Nu tror jag att jag har en övning som hjälper rätt bra.

6. Igår var det två dop varav det ena med ett större barn som döptes i sjön. Det var väldigt fint att vara med om. Sedan var det också andakt då alla mina spelande barn var med och spelade på sina instrument.

7. En annan rolig sak var att jag faktiskt fick färdigt några slöjdföremål och kunde ge bort det ena i födelsedagspresent. Hoppas att slöjden kan återvända lite nu när lillen blivit något större.

8. Som du ser på bilden växer kålen och mår bra. Kålfjärilarna har inte dykt upp än. Spänningen stiger. Av det vi odlar hemma i trädgården har sniglarna tagit för mycket för att det ska vara riktigt roligt.

9. Hur har du det nu? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

2 svar till ”9 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Lycka till med odlingen! Gläds åt att min fantastiska hustru lyckades få i gång vårt sjövattensystem inklusive lagning av läcka i sugslang.
    Fin sommarhelg, födelsedagar i släkten här.

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Jag tror det låter toppen att ha ett sjövattensystem! Vad det nu är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.